Přejít na obsah

Pokročilé hledání
punkuj.com
FAQ  •  Registrovat  •  Přihlásit se

Doporučujeme: Metalové oblečení
  • Obsah fóra ‹ Všeobecná témata ‹ Punkuj Diskuze
  • Verze pro tisk
  • Následující téma | 
  • Předchozí téma | 

Náckové na sto způsobů (vše o nich sem)

Téma je libovolné, ale buïte slušní!

Odeslat odpověď
Přejít na nepřečtené příspěvky • Příspěvků: 1163 • Stránka 35 z 78 • 1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 78
>>
<<

trejvis77

Punkuj class 2
Punkuj class 2

Poděkoval ostatním: 0

Obdržel děkování: 0× v 0 příspěvku

Nový příspěvek 10 kvě 2009 17:00 od trejvis77

Re: Náckové na sto způsobů (vše o nich sem) (nepřečteno)

honzicek píše:Mě dostává jak mluvíš o zachování rasy. :) Já si nikde nevšímám, že by nám někdo krade nebo ničí kulturu, nebo nám bere místo pro žití. Co chceš zachovat když nic neztrácíme?

Opravdu? Zatím to pro tebe asi není tak znatelné, ale pro mě začíná celkem být. Nevšiml sis, že velká část mladé generace ujíždí ve velkém na hiphopu a vůbec celé americké potažmo černošské kultuře? Čeština začíná být pomalu na obtíž, historie nikoho nezajímá, natož aby se z ní poučili. V tomto duchu existují pro menšiny jen slova omluvy a pochopení, nemluvě o pozitivní diskriminaci (když byli dříve utlačovaní, tak uděláme druhý extrém a budeme je zvýhodňovat). Pokud bys svojí vlastní vinou přišel o dům, tak bys skončil na ulici - když seš menšina, nemůže se ti to prakticky stát, protože pseudohumanisti začnou křičet, že za to můžou ostatní... No nic, asi se v tomto tématu načas odmlčím, místní levice to jistě s radostí uvítá :)
>>
<<

MetalShop
Produkt
peněženka BIOWORLD - KOŽENÉ - Kor...
Jen 490 Kč
Produkt
peněženka OFSET - Korn "See You in ...
Jen 290 Kč
>>
<<

Anarki

Punkuj class 10
Punkuj class 10

Poděkoval ostatním: 4

Obdržel děkování: 3× v 1 příspěvku

Nový příspěvek 10 kvě 2009 17:10 od Anarki

trejvis77 píše:Opravdu? Zatím to pro tebe asi není tak znatelné, ale pro mě začíná celkem být. Nevšiml sis, že velká část mladé generace ujíždí ve velkém na hiphopu a vůbec celé americké potažmo černošské kultuře?

to mas pravdu, mlada generacia by si mala brat priklady cisto z bielych interpretov, a nie z cierneho hnoja (no a co ze robia kvalitne nahravky, su cierni tak preco ich pocuvaju? vsak?)

...a ked uz ti vadi toto tak co takto skinheads ktori vznikli na korenoch jamajskeho reggae...ci to hrali bieli jamajcania?

trejvis77 píše:Čeština začíná být pomalu na obtíž, historie nikoho nezajímá, natož aby se z ní poučili. V tomto duchu existují pro menšiny jen slova omluvy a pochopení, nemluvě o pozitivní diskriminaci (když byli dříve utlačovaní, tak uděláme druhý extrém a budeme je zvýhodňovat). Pokud bys svojí vlastní vinou přišel o dům, tak bys skončil na ulici - když seš menšina, nemůže se ti to prakticky stát, protože pseudohumanisti začnou křičet, že za to můžou ostatní...

toto je opatovne zjednodusovanie velmi zloziteho a komplexneho problemu ale povedat ze "si bieli, skoncis na ulici/si cierny dostanes dom" je velmi hlupe, preco teda velka cast romov zije v drevenych chatrciach alebo zemlankach? podla mna ide skor o to, uz to tu zaznelo a myslim ze aj ty si s tym suhlasil ze vacsinova spolocnost je rasisticka, aj ked nie radikalne ale je, takze komu das pracu ked sa o nu bude uchadzat? romovi alebo bielemu? kazdopadne toto by bola debata na velmi dlhu dobu...
>>
<<

trejvis77

Punkuj class 2
Punkuj class 2

Nový příspěvek 10 kvě 2009 17:15 od trejvis77

ještě poslední věc... do těchto polemik jsem se s vámi pouštěl, protože tu panuje víceméně levicová nálada a já sem chtěl přinést i některé argumenty zprava. Pokud by tu byla opačná situace, snažil bych se uplatnit spíše levicovou část mých názorů, that's all...
>>
<<

morlum

Punkuj V.I.P.
Punkuj V.I.P.

Obdržel děkování: 5× v 5 příspěvcích

Nový příspěvek 10 kvě 2009 17:17 od morlum

trejvis77 píše:Opravdu? Zatím to pro tebe asi není tak znatelné, ale pro mě začíná celkem být. Nevšiml sis, že velká část mladé generace ujíždí ve velkém na hiphopu a vůbec celé americké potažmo černošské kultuře? Čeština začíná být pomalu na obtíž, historie nikoho nezajímá, natož aby se z ní poučili.

:lol: Čeština je na obtíž kvůli masovému šíření angličtiny. Co nám to jenom ti bílí chlapci z ostrovů provádějí? A ohánět se tím, že mladší generace poslouchá hip hop je naprosto směšné a nevěřil bych, že člověk, co umí mluvit použije takový argument. Ty posloucháš punk, který pochází taky z Ameriky( jo mám na mysli Ramones a NY garážové kapely, běda vám, jak někdo vytáhne pistole), tak v čem je rozdíl? Nejspíš v tom, že oni byli bílí, že?
"The first revolt is against the supreme tyranny of theology, of the phantom of God.
As long as we have a master in heaven, we will be slaves on earth." - Mikhail Bakunin
>>
<<

honzicek

Punkuj class 8
Punkuj class 8

Obdržel děkování: 2× v 2 příspěvcích

Nový příspěvek 10 kvě 2009 17:21 od honzicek

Podle trejvise by nemělo být prolínání kultur neboť to je už ničení naší vlastní. Takže bychom dnes měli všichni chodit v dobových krojích nebo teplákách, poslouchat dechovku. :)
>>
<<

Anarki

Punkuj class 10
Punkuj class 10

Poděkoval ostatním: 4

Obdržel děkování: 3× v 1 příspěvku

Nový příspěvek 10 kvě 2009 17:30 od Anarki

honzicek píše:Podle trejvise by nemělo být prolínání kultur neboť to je už ničení naší vlastní. Takže bychom dnes měli všichni chodit v dobových krojích nebo teplákách, poslouchat dechovku. :)

teplaky su od cinanov ty kulturo-kaz :lol:
>>
<<

drobky

Punkuj class 7
Punkuj class 7

Nový příspěvek 10 kvě 2009 17:49 od drobky

hamster píše:
drobky píše:antifa byla ve všech zemích západu startována komunistickými stranami, už to je pro mne důvod si s nimi nepodat ruku a to zcela zásadní.

Připadá ti, že je to případ české antify, nebo se jen chytáš stébla aby jsi měl na co držkovat? Antifa není žádná trademarková organizace, antifa je o lidech, kteří se v rámci ní organizují. Cítil by ses líp, kdyby si u nás říkali jinak?
drobky píše:stále se považuji za jediného pravičáka, ultraliberála nebo dejme tomu, fuj, to je ale slovo, anarchokapitalistu na punkuj, hahaha.

Pokud nebereš politickou filozofii moralisticky (jako to mají anarchokapitalisti a anarchokomunisti tak velice v oblibě), ale skutečně eticky, jak by to u nepokryteckého člověka mělo být, tak mezi nějakým "anarcho-kapitalistou" a "anarcho-syndikalistou" není naprosto žádná rozdíl. Ta přípona totiž pouze říká osobní preferenci, v rámci které by člověk orientoval svou ekonomickou organizaci ve společnosti.
[/quote]
vypadáš že se tě to docela dotklo. nevím jestli u nás založili komunisti antifu, spíš tipuji že ne. ale myslím že antify po celé evropě mají vcelku stejný program a myšlenkový základ, oprav mne jestli to není pravda. chytat stébla se nepotřebuji, já nedržkuji, vypichuji, proč s touhle organizací nesympatizuji.
ano, ty jsi to uhodl, mě jde čistě o tu ekonomickou organizaci, ta je pro mne zcela zásadní. já se nemůžu názorově ztotožnit s těmi neúnavnými bojovníky proti kapitalismu.
morlum píše:Prakticky se vším souhlasím. Jenom mě mrzí tvá averze vůči studentům filozofických fakult, to by mohla být pro naše přátelství velká rána.

to oni se škaredě dívají na informatiky, já muzikant. ale že jsi to ty, odkládám konečné řešení otázky filozofů na neurčito.
Obrázek
Free or druG free, can't be both.
>>
<<

Rumacek

Punkuj class 1
Punkuj class 1

Nový příspěvek 10 kvě 2009 18:04 od Rumacek

honzicek píše:Podle trejvise by nemělo být prolínání kultur neboť to je už ničení naší vlastní. Takže bychom dnes měli všichni chodit v dobových krojích nebo teplákách, poslouchat dechovku. :)

Heheh ja myslím že by to bylo rozhodně zajímavé celá republika v krojích:) a to pogo na dechovku, to se dá taky to máme vyzkoušene akorát staříci blbě koukaj :D :D
>>
<<

sidekick

Punkuj class 7
Punkuj class 7

Nový příspěvek 10 kvě 2009 18:12 od sidekick

vyborna debata,naozaj na urovni bavim sa hlavne na trejvisovi.ten kto oznacuje ludi z antifasistickej akcie za deti,pankacov ci bolsevikov ma vzdy potesi pretoze to len dokazuje ze vie o AFA hovno.a tak to ma byt ,idiotom nieje predurcene vediet viac :cigar:
>>
<<

morlum

Punkuj V.I.P.
Punkuj V.I.P.

Nový příspěvek 10 kvě 2009 19:17 od morlum

drobky píše:
morlum píše:Prakticky se vším souhlasím. Jenom mě mrzí tvá averze vůči studentům filozofických fakult, to by mohla být pro naše přátelství velká rána.

to oni se škaredě dívají na informatiky, já muzikant. ale že jsi to ty, odkládám konečné řešení otázky filozofů na neurčito.

Informatici jsou ještě v pohodě, nejhorší jsou ekonomové a lidi, co studujou nějaký managament a takové nesmysly. :D
"The first revolt is against the supreme tyranny of theology, of the phantom of God.
As long as we have a master in heaven, we will be slaves on earth." - Mikhail Bakunin
>>
<<

hughito

Punkuj Moderátor
Punkuj Moderátor

Nový příspěvek 10 kvě 2009 20:50 od hughito

Ja by som navrhol postaviť obrovský múr okolo celej Európy, na hranice postaviť armádu, vyhnať všetkých nebielych a žiť takto, aby nám, preboha, tí ostatní hajzli nezobrali kultúru a nezahubili nás.
Usilovaním sa o nemožné človek vždy dosiahol to, čo možné je. Tí, ktorí z opatrnosti neurobili viac ako považovali za možné, nikdy neurobili ani jeden krok dopredu. M. Bakunin
>>
<<

Hamster

Punkuj class 3
Punkuj class 3

Nový příspěvek 10 kvě 2009 20:55 od Hamster

drobky píše:myslím že antify po celé evropě mají vcelku stejný program a myšlenkový základ

Nejdřív mluvíš o spojitosti s komunisty, pak přiznáš, že u nás tomu tak není a uzavřeš to tím, že ten myšlenkový základ je stejně stejný. Tak to si fakt ujasni měřítka. Buď v tom hodnocení tahle s antifašismem přímo nesouvisející politika roli hraje a v tom případě naší antifě ty komanče přišiješ jen ztěží, a nebo tam roli nehraje a v tom případě komunisti-nekomunisti, jediné na čem záleží je antifašismus. Snad nemusím vysvětlovat, proč to nemůžeš u jednoho v potaz brát a u druhého ne a pak to srovnávat, nebo házet do jednoho pytle.

A pokud ti jde fakt jen o společné označení, tak se tě ptám znova - byl bys spokojenější, kdyby si u nás začli říkat jinak?
drobky píše:ano, ty jsi to uhodl, mě jde čistě o tu ekonomickou organizaci, ta je pro mne zcela zásadní. já se nemůžu názorově ztotožnit s těmi neúnavnými bojovníky proti kapitalismu.

Tak teď buď nerozumíš ty mě, nebo já tobě. Ekonomickou organizací jsem myslel klidně i ty nekapitalistické, na tom nesejde. Když není centrální vláda, není ani centrální politická doktrína.
Obrázek
>>
<<

Keash

Punkuj class 4
Punkuj class 4

Poděkoval ostatním: 1

Obdržel děkování: 2× v 2 příspěvcích

Nový příspěvek 10 kvě 2009 21:29 od Keash

morlum píše:...Ty posloucháš punk, který pochází taky z Ameriky( jo mám na mysli Ramones a NY garážové kapely, běda vám, jak někdo vytáhne pistole), tak v čem je rozdíl? Nejspíš v tom, že oni byli bílí, že?

nerikal bych ze pochazi z ameriky...i u nas se ve stejne dobe vyvyjela undergroundova scena jako vzdor proti bolsevikum, akorat se tomu jeste nerikalo punk, lide nosili dlouhe vlasy, chodili v provokativnim obleceni a chovali se nekonvencne. Ale hlavne sem chtel rict ze punk je hlavne o dusevnim postoji a nazorech, ktere se projevuji v textech narozdil od hiphopu...
>>
<<

jj11

Punkuj class 1
Punkuj class 1

Nový příspěvek 10 kvě 2009 21:55 od jj11

Keash píše:
morlum píše:...Ty posloucháš punk, který pochází taky z Ameriky( jo mám na mysli Ramones a NY garážové kapely, běda vám, jak někdo vytáhne pistole), tak v čem je rozdíl? Nejspíš v tom, že oni byli bílí, že?

nerikal bych ze pochazi z ameriky...i u nas se ve stejne dobe vyvyjela undergroundova scena jako vzdor proti bolsevikum, akorat se tomu jeste nerikalo punk, lide nosili dlouhe vlasy, chodili v provokativnim obleceni a chovali se nekonvencne. Ale hlavne sem chtel rict ze punk je hlavne o dusevnim postoji a nazorech, ktere se projevuji v textech narozdil od hiphopu...

Undergroundova scena mozna, ale rozhodne ne punk nebo neco podobnyho. Prvni vlna punku, jako proto-punk vzesel z Ameriky... Ale jinak s tim jak rikas, ze v punku jde hlavne o postoje a nejaky myslneky, tak to uplne souhlasim.
>>
<<

morlum

Punkuj V.I.P.
Punkuj V.I.P.

Nový příspěvek 10 kvě 2009 21:56 od morlum

Keash píše:

Ale já vůbec nemluvím o undergroundové kultuře. Co to meleš? Mluvím o punku a kapely, co vznikaly tady nezněly jako punk, nebyly punk a ani se za to nepovažovaly...Kde si přišel na to, že hip hop nemá postoj nebo názor? Co Public enemy, Cypress Hill, Beastie boys a tuny dalších kapel? Jestli to posuzuješ podle toho, co vidíš na MTV, tak podle stejné logiky bych ti mohl říct, že ten názor nemá ani punk.

Mimochodem, kdybychom šli hodně do hloubky, tak by se ukázalo, že 90% rockové hudby se odvozuje od Hendrixe...a on byl, hajzl, černej...Hnus to míchání kultur.
PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 1163 • Stránka 35 z 78 • 1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 78

Zpět na Punkuj Diskuze