Přejít na obsah

Pokročilé hledání
punkuj.com
FAQ  •  Registrovat  •  Přihlásit se

Doporučujeme: Metalové oblečení
  • Obsah fóra ‹ Všeobecná témata ‹ Punkuj Diskuze
  • Verze pro tisk
  • Následující téma | 
  • Předchozí téma | 

Náckové na sto způsobů (vše o nich sem)

Téma je libovolné, ale buïte slušní!

Odeslat odpověď
Přejít na nepřečtené příspěvky • Příspěvků: 1163 • Stránka 1 z 78 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 78
>>
<<

hunter.ex

Punkuj V.I.P.
Punkuj V.I.P.

Poděkoval ostatním: 0

Obdržel děkování: 2× v 2 příspěvcích

Nový příspěvek 13 kvě 2008 14:51 od hunter.ex

Náckové na sto způsobů (vše o nich sem) (nepřečteno)

Kód:
http://strakonicky.denik.cz/zlociny-a-soudy/st_20080512_bodnuti.html

Fakt super. On do tebe slovy, ty do něj nožem... :nw:
Robocop
>>
<<

MetalShop
Produkt
tričko Nightwish "Mede In Hong Kong ...
Jen 290 Kč
Produkt
tričko Nightwish "Victorian" 152610 ...
Jen 599 Kč
>>
<<

Big Muscle

Punkuj class 2
Punkuj class 2

Poděkoval ostatním: 1

Obdržel děkování: 0× v 0 příspěvku

Nový příspěvek 13 kvě 2008 16:55 od Big Muscle

Re: Náckové se opět ukázali (nepřečteno)

je smutný to, co se stalo a všechny nácky bych postřílel... ale na druhou stranu by mě zajímalo, jestli by tady existoval tento topik, kdyby např. cigáni někoho pobodali :?:
>>
<<

Punk_Riot

Punkuj class 7
Punkuj class 7

Nový příspěvek 13 kvě 2008 17:04 od Punk_Riot

Big Muscle píše:je smutný to, co se stalo a všechny nácky bych postřílel... ale na druhou stranu by mě zajímalo, jestli by tady existoval tento topik, kdyby např. cigáni někoho pobodali :?:

nie, pretože by tá reportáž išla do topicu "stret s cigáňmi" :D
>>
<<

Big Muscle

Punkuj class 2
Punkuj class 2

Nový příspěvek 13 kvě 2008 17:09 od Big Muscle

takže se mohl udělat stejný topic "střet s náckama" (teda pokud tu už neni) a všechno psát do toho :hc:
>>
<<

Sulec

Punkuj class 9
Punkuj class 9

Nový příspěvek 13 kvě 2008 17:36 od Sulec

Big Muscle píše:takže se mohl udělat stejný topic "střet s náckama" (teda pokud tu už neni) a všechno psát do toho :hc:

presne toto sa im snazim vysvetlit nech sa koli kazdemu utoku nezaklada novy topic...a oni nie a nie ma pocuvnut :rofl:
dredy ma dnes každej vúl
>>
<<

hunter.ex

Punkuj V.I.P.
Punkuj V.I.P.

Obdržel děkování: 2× v 2 příspěvcích

Nový příspěvek 13 kvě 2008 19:22 od hunter.ex

Náckové na sto způsobů (vše o nich sem) (nepřečteno)

Ten topic byl a už není. Nezaložil jsem ho, založil jsem tento. Přejmenoval jsem tento. Pište vše o náccích sem.
Robocop
>>
<<

tybinlove

Punkuj class 6
Punkuj class 6

Obdržel děkování: 6× v 5 příspěvcích

Nový příspěvek 13 kvě 2008 20:54 od tybinlove

Re: Náckové na sto způsobů (vše o nich sem) (nepřečteno)

hm to ja chodim s jednim nackem do tridy a jako on je to docela na pohodu clovek ve spouste veci se domluvime a tak, ale jakmile dojde na jeho stupidni blby vypatlany plesaty nazory tak bych se do nej nejradsi pustil nejveci problem je ze on chodi na nejaky thai a ja mam ruce jak paratka :rofl: .... fakt jakoze nazory tipu s "cikánama" na sibiř, do plynu, atd, to jako pardon ale to nemuze vyhodit z huby nikdo jiny nez vypatlany ortodoxni debil s prominutim ...
>>
<<

humus

Punkuj class 7
Punkuj class 7

Nový příspěvek 13 kvě 2008 21:51 od humus

tybinlove píše:hm to ja chodim s jednim nackem do tridy a jako on je to docela na pohodu clovek ve spouste veci se domluvime a tak, ale jakmile dojde na jeho stupidni blby vypatlany plesaty nazory tak bych se do nej nejradsi pustil nejveci problem je ze on chodi na nejaky thai a ja mam ruce jak paratka :rofl: ....

naprosto přesně (ale fakt) můj případ :D ... taky tahibox a uplně to co si napsal prostě :D
>>
<<

Titus

Punkuj class 5
Punkuj class 5

Nový příspěvek 13 kvě 2008 22:55 od Titus

humus píše:
tybinlove píše:hm to ja chodim s jednim nackem do tridy a jako on je to docela na pohodu clovek ve spouste veci se domluvime a tak, ale jakmile dojde na jeho stupidni blby vypatlany plesaty nazory tak bych se do nej nejradsi pustil nejveci problem je ze on chodi na nejaky thai a ja mam ruce jak paratka :rofl: ....

naprosto přesně (ale fakt) můj případ :D ... taky tahibox a uplně to co si napsal prostě :D

inak haluz, ked náek chodí na rákosnícky šport... konec by bol, keby chodil na Krav Maga :mrgreen:
>>
<<

palos

Punkuj class 8
Punkuj class 8

Nový příspěvek 13 kvě 2008 23:11 od palos

tybinlove píše:hm to ja chodim s jednim nackem do tridy a jako on je to docela na pohodu clovek ve spouste veci se domluvime a tak, ale jakmile dojde na jeho stupidni blby vypatlany plesaty nazory tak bych se do nej nejradsi pustil nejveci problem je ze on chodi na nejaky thai a ja mam ruce jak paratka :rofl: .... fakt jakoze nazory tipu s "cikánama" na sibiř, do plynu, atd, to jako pardon ale to nemuze vyhodit z huby nikdo jiny nez vypatlany ortodoxni debil s prominutim ...

co kamosko, nechcem byt rasissta ,ale romakov by som dal makat...kArva ja aby som robil jak blazon na niekoho :|
>>
<<

Sulec

Punkuj class 9
Punkuj class 9

Nový příspěvek 13 kvě 2008 23:57 od Sulec

tybinlove píše:hm to ja chodim s jednim nackem do tridy a jako on je to docela na pohodu clovek ve spouste veci se domluvime a tak, ale jakmile dojde na jeho stupidni blby vypatlany plesaty nazory tak bych se do nej nejradsi pustil nejveci problem je ze on chodi na nejaky thai a ja mam ruce jak paratka :rofl: .... fakt jakoze nazory tipu s "cikánama" na sibiř, do plynu, atd, to jako pardon ale to nemuze vyhodit z huby nikdo jiny nez vypatlany ortodoxni debil s prominutim ...

ja som sedel 4roky s nackov a pohoda mam f pici dobry kamos,zopar krat mi zachranil kozu pred nackamy ked som isiel z koncertu a uz len vidim najebanu tlupu ist z senku kemne a len sa ozve ''chalani jebte nato to je spoluzak'' este som s chlapcami isol chlastat a asi sa ma zapametaly lebo som s nimi odftedy nikdy nemal problemy a z nekerymi sa sem tam aj pozdravim..vzdy sa vyplati mat medzi nepriatelmy par ''priatlov'' ...ale zas na 2 strane nemal by som problem postavit sa za kamarata keby mal z dotycnimi problem..kazdy musi mat jasno kde stoji 8)
dredy ma dnes každej vúl
>>
<<

mikejz

Punkuj class 2
Punkuj class 2

Poděkoval ostatním: 2

Nový příspěvek 14 kvě 2008 07:29 od mikejz

Big Muscle píše:je smutný to, co se stalo a všechny nácky bych postřílel... ale na druhou stranu by mě zajímalo, jestli by tady existoval tento topik, kdyby např. cigáni někoho pobodali :?:

Mě by zas zajímalo, pokud se stavím k této situaci stejně jako Ty, jestli by se tu objevil topic "Češi někoho pobodali", kdyby někoho pobodal nějakej Čech? Toto píšu, jako reakci, na to, že porovnáváš národnost a příslušnost k nějaké skupině. Když to řeknu "polopaticky", tak cikánem se narodíš, náckem se staneš jen díky svým uchorýmu mozku ;) :oops:
>>
<<

Titus

Punkuj class 5
Punkuj class 5

Nový příspěvek 14 kvě 2008 09:23 od Titus

mikejz píše:

Mě by zas zajímalo, pokud se stavím k této situaci stejně jako Ty, jestli by se tu objevil topic "Češi někoho pobodali", kdyby někoho pobodal nějakej Čech? Toto píšu, jako reakci, na to, že porovnáváš národnost a příslušnost k nějaké skupině. Když to řeknu "polopaticky", tak cikánem se narodíš, náckem se staneš jen díky svým uchorýmu mozku ;) :oops:

tebe už jebe z tých cigánov :roll: žil si nejakou cigánskou rodinou v v susedstve?
>>
<<

Big Muscle

Punkuj class 2
Punkuj class 2

Nový příspěvek 14 kvě 2008 10:17 od Big Muscle

já už celejch 23 let žiju na cikánskym sídlišti :rofl:
>>
<<

Big Muscle

Punkuj class 2
Punkuj class 2

Nový příspěvek 14 kvě 2008 10:19 od Big Muscle

mikejz píše:

proto jsem napsal NAPŘ. cigáni... nemyslel jsem konkrétně je, ale kohokoli jiného než nácky. Jakmile nácek napadne někoho, tak z toho všichni dělal strašně velký problém, ale jakmile je ten útočník někdo jinýho, tak už se to hází za hlavu. Na to jsem chtěl poukázat :wink:
Další

Odeslat odpověď

Zpět na Punkuj Diskuze