TOP 10

Punkuj Moderátor
Poděkoval ostatním: 0
Obdržel děkování: 0× v 0 příspěvku

Re: TOP 10 (nepřečteno)
Keash píše:Odmítám se řadit do jakýkoliv skupiny (punkáč, nácek, SHARP) jsem zkrátka svůj a mám vlastní názory, ale rozhodně jsem vlastenec a vadí mi, když někdo parazituje v našem státě a chci aby se to řešilo reálným způsobem.
zboznujem stotoznovanie sa so statom...
a aby som nebol mimo topik tak: sergej prokofiev (vazna hudba, ael kvalitka), john cage (moderna vaznej hudby), Joy divison, More than life, Princess china orchester, Bob Dylan, Nada surf The kinks, Yusuf islam (cat stevens), the smiths

Punkuj class 4
Poděkoval ostatním: 1
Obdržel děkování: 2× v 2 příspěvcích
punk mě tak nějak sám od sebe přestává bavit a nejde jen o texty, baví mě undergroundová hudba a texty co mají smysl a poslouchám vesměs jen český nebo slovenský kapely, kde jim rozumim. Bylo mi od začátku jesný, že jestli se ztrhne diskuze, že mě tu začnete válcovat, taky se to dalo čekat na punkovym foru...sám bych určitě s tim co píšu dnes, v mým punkovym období nesouhlasil. Z mojí strany diskuzi ukončuju, protože to co jsem chtěl napsal jsem napsal a absolutně nemá smysl pokračovat, jelikož by to nikam nevedlo.

Punkuj class 9
dost radikalny krok vymenit Ilegality,Red Insect,Davovku alebo Č.Punk za Buldok,Branik a Valassku ..

Punkuj Moderátor
někdo v tom vidí třeba rasismus, což je i z části pravda...ale jejich postoj byl hlavně proti všemu co není a nepochází z čech.

Keash píše:Sulec: hned první co mě napadna píseň "Čech", ale je to vlastně většina textů když pochopíš proč jsou nazpívaný tak jak jsou, někdo v tom vidí třeba rasismus, což je i z části pravda...ale jejich postoj byl hlavně proti všemu co není a nepochází z čech.
Hovna nežeru, ani když mám hlad.

No jo no, nazbolovci to mají komplikované.

XindlX píše:může takovej vlastenec jet na výlet do jiný země? aby nerozčiloval ty druhý vlastence za hranicemaKeash píše:Sulec: hned první co mě napadna píseň "Čech", ale je to vlastně většina textů když pochopíš proč jsou nazpívaný tak jak jsou, někdo v tom vidí třeba rasismus, což je i z části pravda...ale jejich postoj byl hlavně proti všemu co není a nepochází z čech.
může se tam jet podivat, ale nemůže tam žít a taky pracovat

Punkuj class 10
Poděkoval ostatním: 4
Obdržel děkování: 3× v 1 příspěvku

Punkuj class 9

Punkuj class 5
Sulec píše:na http://bandzone.cz/muerti su 4songy z novej chystanej dosky,umna asi najlepsi cesky streetpank..keasch vypocuj si prvy song ci nahodou nechces upravit topten
ta pesnicka je podla mna celkom otrasna

Punkuj class 4
Poděkoval ostatním: 1
Obdržel děkování: 2× v 2 příspěvcích
Sulec píše:na http://bandzone.cz/muerti su 4songy z novej chystanej dosky,umna asi najlepsi cesky streetpank..keasch vypocuj si prvy song ci nahodou nechces upravit topten
nechápu proč, Muerti mám rád a jestli mě máš za fašistu tak si blbec
snucho píše:Sulec píše:na http://bandzone.cz/muerti su 4songy z novej chystanej dosky,umna asi najlepsi cesky streetpank..keasch vypocuj si prvy song ci nahodou nechces upravit topten
mně se taky hudebně víc líbí Blbej den nebo Alpa, ale zase tak špatná mi nepřijde... pokud ale kluci nahráli všechny nový songy, který předtim hrávali na koncertech, tak si myslim, že to nový cédo bude slušnej nářez. Bordel nebo You'll Never Walk Alone jsou jiný nátěrovky

Punkuj class 9
snucho píše:Sulec píše:na http://bandzone.cz/muerti su 4songy z novej chystanej dosky,umna asi najlepsi cesky streetpank..keasch vypocuj si prvy song ci nahodou nechces upravit topten
ale nazivo je to hitovka
Kritická Situace - Stále na útěku ( hlavně vál Lovci)
Gatans Lag (můj velké objev)
a staró klasiko The Gits