Přejít na obsah

Pokročilé hledání
punkuj.com
FAQ  •  Registrovat  •  Přihlásit se

Doporučujeme: Metalové oblečení
  • Obsah fóra ‹ Všeobecná témata ‹ Punkuj Diskuze
  • Verze pro tisk
  • Následující téma | 
  • Předchozí téma | 

Náckové na sto způsobů (vše o nich sem)

Téma je libovolné, ale buïte slušní!

Odeslat odpověď
Přejít na nepřečtené příspěvky • Příspěvků: 1163 • Stránka 67 z 78 • 1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70 ... 78
>>
<<

Punk_Riot

Punkuj class 7
Punkuj class 7

Poděkoval ostatním: 0

Obdržel děkování: 0× v 0 příspěvku

Nový příspěvek 08 zář 2010 13:29 od Punk_Riot

Re: Náckové na sto způsobů (vše o nich sem) (nepřečteno)

morlum píše:No to je celkem logické. Většina lidí ví, že ožralým kreténům nemá smysl něco říkat....

Veru. Ja osobne to tiež radšej riešim päsťami. Ak náhodou ja nie som ten ožratý kretén ako to bolo v tomto prípade. :mrgreen: Ale nikto sa nás ani nedotkol.
>>
<<

MetalShop
Produkt
tričko BATIKOVANÉ - Korn 7 - RRR
Jen 350 Kč
Produkt
vlajka NIGHTWISH HFL 327
Jen 299 Kč
>>
<<

hughito

Punkuj Moderátor
Punkuj Moderátor

Nový příspěvek 08 zář 2010 20:09 od hughito

A keby sa, tak čo ? Čo keby sa niekto agresívnejšie ohradil na vaše správanie či prejavy ? Čo by sa stalo ?
Usilovaním sa o nemožné človek vždy dosiahol to, čo možné je. Tí, ktorí z opatrnosti neurobili viac ako považovali za možné, nikdy neurobili ani jeden krok dopredu. M. Bakunin
>>
<<

Punk_Riot

Punkuj class 7
Punkuj class 7

Nový příspěvek 09 zář 2010 16:04 od Punk_Riot

hughito píše:A keby sa, tak čo ? Čo keby sa niekto agresívnejšie ohradil na vaše správanie či prejavy ? Čo by sa stalo ?

niečo v tom zmysle, že si len robíme srandu a že davovku sme počúvali, ked on ešte ťahal dreveneho káčera po pieskovisku :mrgreen:
>>
<<

punkgen

Punkuj class 9
Punkuj class 9

Poděkoval ostatním: 4

Obdržel děkování: 4× v 4 příspěvcích

Nový příspěvek 09 zář 2010 18:04 od punkgen

Punk_Riot píše:niečo v tom zmysle, že si len robíme srandu a že davovku sme počúvali, ked on ešte ťahal dreveneho káčera po pieskovisku :mrgreen:

To musíš byť dzivý, keď si sa skôr narodil .. Obrázek
TOTALITARIANISM STILL CONTINUES:
DYI label a distribúcia CDs, vinylov, tričiek, nášiviek, odznakov, zinov a kníh: http://www.distro.punkgen.sk
PUNKGEN:
Koncerty, fotoarchív, články, recenzie, reporty, texty, akordy, diskusia na: http://www.punkgen.sk
>>
<<

hughito

Punkuj Moderátor
Punkuj Moderátor

Nový příspěvek 09 zář 2010 21:15 od hughito

Tak ale ruku na srdce, kto nikdy nerobil nejaké pičoviny, keď bol pod vplyvom. Nie je to síce ospravedlnenie zmrdského správania, ale aj na to treba prihliadnuť.
Usilovaním sa o nemožné človek vždy dosiahol to, čo možné je. Tí, ktorí z opatrnosti neurobili viac ako považovali za možné, nikdy neurobili ani jeden krok dopredu. M. Bakunin
>>
<<

dobyvateL

Punkuj class 2
Punkuj class 2

Poděkoval ostatním: 2

Nový příspěvek 09 zář 2010 22:28 od dobyvateL

Punk_Riot píše:davovku sme počúvali, ked on ešte ťahal dreveneho káčera po pieskovisku :mrgreen:

jajaaaaaj toto ked ty povies tak sa trochu smejem nic v zlom...pozname sa ale si rocnik minimalne 90 mozno mladsi ak ma pamat neklame , ci ako ?:D
>>
<<

Sulec

Punkuj class 9
Punkuj class 9

Nový příspěvek 09 zář 2010 23:39 od Sulec

tak ale asi je dusevne starsi :lol:
dredy ma dnes každej vúl
>>
<<

Punk_Riot

Punkuj class 7
Punkuj class 7

Nový příspěvek 10 zář 2010 08:57 od Punk_Riot

dobyvateL píše:
Punk_Riot píše:davovku sme počúvali, ked on ešte ťahal dreveneho káčera po pieskovisku :mrgreen:

jajaaaaaj toto ked ty povies tak sa trochu smejem nic v zlom...pozname sa ale si rocnik minimalne 90 mozno mladsi ak ma pamat neklame , ci ako ?:D

trafil si. 20 rokov mám, ale tá hláška s tým káčerom nie je myslená doslovne. to je len metafora. :P
>>
<<

Rudies

Punkuj class 9
Punkuj class 9

Poděkoval ostatním: 45

Obdržel děkování: 59× v 44 příspěvcích

Nový příspěvek 10 zář 2010 16:39 od Rudies

Punk_Riot píše:
hughito píše:A keby sa, tak čo ? Čo keby sa niekto agresívnejšie ohradil na vaše správanie či prejavy ? Čo by sa stalo ?

niečo v tom zmysle, že si len robíme srandu a že davovku sme počúvali, ked on ešte ťahal dreveneho káčera po pieskovisku :mrgreen:

Ty vole tohle je teda odpověd jak poleno (nic ve zlim) ale něco podobný mi řek ten nácek v sobotu "Kolik ti je ty vole já sem chodil do vinárny na pivo ještě než si vůbec o nějaký vinárně kdy slyšel" no hlavně že já si pamatuju časi když tam ještě místo knajpy byl bazar.Jinak den na to tam ty zmrdi skopali asi 3 lidi ale to sem tam nebyl.
Stay rude stay true...sXa...straight alkohol...maso forever...antivšechno...
Oi! ain't RAC, Punk is left!!! Obrázek
>>
<<

XindlX

Punkuj class 7
Punkuj class 7

Poděkoval ostatním: 3

Obdržel děkování: 3× v 3 příspěvcích

Nový příspěvek 10 zář 2010 18:07 od XindlX

ve 20ti je fakt to machrování s věkem krapet trapný, i když na koncertech totálního nasazení bys s tim asi zazářil.
jinak do mý oblíbený hospody před tejdnem taky nakráčel nácek, už když sem šel dovnitř, tak stál na schodech a měl na mě nějaký kecy, tak sem řek "cože??,, a šel sem dál, ne že bych byl nějakej bitkař, ale prostě mě to dycky nasere a neodpustim si něco říct. no po nějaký době přišel dovnitř a pustil se tam do jednoho typa, tak ho nějak uklidnili a vyhodili ho ven a ten kretén měl tu drzost se vrátit a dál otravoval. tak dostal, což mě zahřálo u srdce, když sem viděl jak mu ten typ co na něj předtim zaútočil drží hlavu na barový stoličce a mlátí do ní.
Strany, jejich programy a volební lídři. To je jídelní lístek plný hoven. A že jsem ještě nikdy nebyl u voleb, i když výběr je tak veliký?
Hovna nežeru, ani když mám hlad.
>>
<<

rudeman

Punkuj Uploader
Punkuj Uploader

Poděkoval ostatním: 38

Obdržel děkování: 294× v 224 příspěvcích

Nový příspěvek 12 zář 2010 02:00 od rudeman

vono jako od nacku aspon clovek vi co ma cekat. ale treba takovi ozrali lopataci...
u nas ve meste fungujeme uplne jinak. jedna knajpa, jeden stul a mrte lidi ruznejch stylu (andros, metlos, punk, HC, pleska jak SHARP tak aj nazi). sedime u stolu a normalne dokazeme kecat a bavit se. ve finele zjistime, ze se mame vseci stejne na hovno. s postupem veku a aj s rodinama nam nejaky hadani a "bitkareni" prijde vylozene smesni (kolikrat se smejeme tomu jak sme se kdysi davno honili po ulicich).
Tohle je muj pohled na svet. Milion lidi, milion nazoru. Nikomu nic nenutim a on nic nenuti me. Tolerance.
A tak si u nas zijem.
Jinak jeden z mych nejlepsich kamosu je 40ti letej bejvalej naziskin. Letos na Podparou ho tam "antifaci" jentak obvinovali z nacismu (prej vypada jako nacek). Aniz by ho trochu znali. Antifa=stejny zlo jak narodni odpor. Aspon pro me. Extrem jak extrem.
Asi sem spatnej punk..... :lol:
>>
<<

hughito

Punkuj Moderátor
Punkuj Moderátor

Nový příspěvek 12 zář 2010 12:15 od hughito

Budem tolerovať starých náckov, ktorí naháňali a bili ľudí po uliciach, však čo, je to pohoďák. LOL

Jedno viem určite, pri stole by som s náckom nesedel (maximálne s nejakým hóódne bývalým) a v jednom šenku, to by bolo tiež zaujímavé. ,)
>>
<<

Anarki

Punkuj class 10
Punkuj class 10

Obdržel děkování: 3× v 1 příspěvku

Nový příspěvek 12 zář 2010 17:11 od Anarki

rudeman píše:Antifa=stejny zlo jak narodni odpor. Aspon pro me. Extrem jak extrem.
Asi sem spatnej punk..... :lol:

:roll:
>>
<<

Anarki

Punkuj class 10
Punkuj class 10

Obdržel děkování: 3× v 1 příspěvku

Nový příspěvek 13 zář 2010 13:28 od Anarki

Kód:
http://navratdoreality.cz/?p=view&id=5810
>>
<<

Rudies

Punkuj class 9
Punkuj class 9

Poděkoval ostatním: 45

Obdržel děkování: 59× v 44 příspěvcích

Nový příspěvek 13 zář 2010 14:35 od Rudies

XindlX
ve 20ti je fakt to machrování s věkem krapet trapný, i když na koncertech totálního nasazení bys s tim asi zazářil.
jinak do mý oblíbený hospody před tejdnem taky nakráčel nácek, už když sem šel dovnitř, tak stál na schodech a měl na mě nějaký kecy, tak sem řek "cože??,, a šel sem dál, ne že bych byl nějakej bitkař, ale prostě mě to dycky nasere a neodpustim si něco říct. no po nějaký době přišel dovnitř a pustil se tam do jednoho typa, tak ho nějak uklidnili a vyhodili ho ven a ten kretén měl tu drzost se vrátit a dál otravoval. tak dostal, což mě zahřálo u srdce, když sem viděl jak mu ten typ co na něj předtim zaútočil drží hlavu na barový stoličce a mlátí do ní.

Tomu co sem s nim měl já ten problém tomu bylo 27, je fakt ubohý, když o 7 let starší hovado mi vyhrožuje že mi dá do držky (honič ega :rofl: ) i 5letý dítě má iq větší než on.

rudeman
vono jako od nacku aspon clovek vi co ma cekat. ale treba takovi ozrali lopataci...
u nas ve meste fungujeme uplne jinak. jedna knajpa, jeden stul a mrte lidi ruznejch stylu (andros, metlos, punk, HC, pleska jak SHARP tak aj nazi). sedime u stolu a normalne dokazeme kecat a bavit se. ve finele zjistime, ze se mame vseci stejne na hovno. s postupem veku a aj s rodinama nam nejaky hadani a "bitkareni" prijde vylozene smesni (kolikrat se smejeme tomu jak sme se kdysi davno honili po ulicich).
Tohle je muj pohled na svet. Milion lidi, milion nazoru. Nikomu nic nenutim a on nic nenuti me. Tolerance.
A tak si u nas zijem.
Jinak jeden z mych nejlepsich kamosu je 40ti letej bejvalej naziskin. Letos na Podparou ho tam "antifaci" jentak obvinovali z nacismu (prej vypada jako nacek). Aniz by ho trochu znali. Antifa=stejny zlo jak narodni odpor. Aspon pro me. Extrem jak extrem.
Asi sem spatnej punk.....

Já myslim, že je uplně jedno jestli dostanu od nácka nebo lopatáka, ale hákoši sou hrozně nepříčetný minulou neděli u nás v knajpě zkopali jednoho typa, dohlavy, do žeber...., jestli mluvíš o nějaký toleranci vůči nim tak fakt nevim :roll: , protože mě příde že jedině oni sou ty co vyvolávaj konflikty a nepoznal sem ještě ani jednoho inteligentního nácka, kterej by byl na tolik tolerantní.Pokud oni se nebudou srát do mě tak sou mi u prdele ale tohle se mi ještě nikdy nestalo, pokaždý se nějaký hovado najde a začne prudit, nejlepší na tom je že většinou sou to gorily o cca 5-7 let starší než já u mě sou to všechno jen chudáci kerý měli asi malý sebevědomý když byli malý a podřebujou si to kompenzovat tim, že když sou nazi tak se jich všeci bojí a to se jim libí a dodává jim to kuráž.Znal sem jen jednoho nácka, kterej byl v "pohodě" (nechápu, poslouchal i hip hop) a to bylo ještě na učnáku, když sem byl na praxi ale i když on věděl že já sem (pro něj) "antifák" tak nikdy sem s nim neměl jedinej problém, normálně sem se s nim bavil, protože já sem nic nevnucoval jemu a on zase mě a neřešily sme politiku, prostě sme nák na tý kuchini spolu musely vyjít ale nevim jak se choval mimo práci nebo na těch jejich pochodech.
Stay rude stay true...sXa...straight alkohol...maso forever...antivšechno...
Oi! ain't RAC, Punk is left!!! Obrázek
PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 1163 • Stránka 67 z 78 • 1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70 ... 78

Zpět na Punkuj Diskuze