Přejít na obsah

Pokročilé hledání
punkuj.com
FAQ  •  Registrovat  •  Přihlásit se

Doporučujeme: Metalové oblečení
  • Obsah fóra ‹ Všeobecná témata ‹ Punkuj Diskuze
  • Verze pro tisk
  • Následující téma | 
  • Předchozí téma | 

O všetkom

Téma je libovolné, ale buïte slušní!

Odeslat odpověď
Přejít na nepřečtené příspěvky • Příspěvků: 770 • Stránka 13 z 52 • 1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 52
>>
<<

Anti

Punkuj class 4
Punkuj class 4

Poděkoval ostatním: 4

Obdržel děkování: 5× v 5 příspěvcích

Nový příspěvek 09 zář 2010 00:46 od Anti

Re: O všetkom (nepřečteno)

M142 píše:tak informatici maju problemy v praci podla toho ako sa snazia popri skole. vela z nich si najde pracu uz v tretom rocniku. je to sice za smiesnu vyplatu, ale v tomto pripade ide hlavne o to mat prax po skonceni skoly.

Ja som strasne lenivy clovek. Ak sa vsak premozem a nieco spravim, tak dostanem uz terat (slusne) peniaze.
Zijem si na (dost) vysokej nohe a som uplne spokojny.
Aj bez VS si zijem uplne paradne, s VS to bude (podla mna) ovela lepsie.
Ale stat sa moze cokolvek... VS podla mna neni istotou uspesnej buducnosti.
A v kazdom pripade, su dolezitejsie veci ako vystudodovat VS.
>>
<<

MetalShop
Produkt
penál školní Korn "Follow the Lead...
Jen 199 Kč
Produkt
tričko Nightwish 2 - FTL
Jen 350 Kč
>>
<<

Anarki

Punkuj class 10
Punkuj class 10

Obdržel děkování: 3× v 1 příspěvku

Nový příspěvek 09 zář 2010 11:18 od Anarki

Kód:
http://euobserver.com/9/30760
>>
<<

punkgen

Punkuj class 9
Punkuj class 9

Obdržel děkování: 4× v 4 příspěvcích

Nový příspěvek 09 zář 2010 17:59 od punkgen

Ja vidím tiež problém v tom, že dnes vysoké školy chŕlia a chŕlia otitulovaných ľudí. Väčšina z nich sa stali práčkami na peniaze a nezaujíma ich, že ľudia, ktorí tu školu skončili nemajú o nič väčšie vedomosti (videl som to aj na úrovniach niektorých bakalárskych prác). Ďalší problém by som videl v tom, že aj na úplne absurdné pozície (ktoré by vedel vykonávať aj šikovnejší stredoškolák) pýtajú vysoké školy, ale hlavne prax.
TOTALITARIANISM STILL CONTINUES:
DYI label a distribúcia CDs, vinylov, tričiek, nášiviek, odznakov, zinov a kníh: http://www.distro.punkgen.sk
PUNKGEN:
Koncerty, fotoarchív, články, recenzie, reporty, texty, akordy, diskusia na: http://www.punkgen.sk
>>
<<

Fighter

Punkuj Moderátor
Punkuj Moderátor

Poděkoval ostatním: 11

Obdržel děkování: 610× v 437 příspěvcích

Nový příspěvek 09 zář 2010 22:52 od Fighter

tak lebo v dnesnej dobe je tolko vysokoskolakov, ze si to firmy mozu dovolit pytat takych otitulovanych... keby ich bolo malo, tak nepytaju aj pre sekretarku titul... proste trh je presyteny, tak firmy si povedia, a tak vysokoskolak, nieco spravil pre svoje vzdelanie naviac, tak snad bude lepsi ako ten chudak stredoskolak... a pri tom poznam vela stredoskolakov, co nejdu na vysku preto, lebo maju uz po strednej take vedomosti a znalosti, ze im vysoka skola uz nema co viac ponuknut (okrem skratky pred meno) tak tam proste nejdu a zamestnaju sa vpohode
Mega zacalo mazat subory a moj disk sa pokazil :(
>>
<<

hughito

Punkuj Moderátor
Punkuj Moderátor

Poděkoval ostatním: 0

Obdržel děkování: 0× v 0 příspěvku

Nový příspěvek 09 zář 2010 23:07 od hughito

lebo maju uz po strednej take vedomosti a znalosti, ze im vysoka skola uz nema co viac ponuknut
Takých by som chcel vidieť, každopádne, musia to byť kurva borci.
Usilovaním sa o nemožné človek vždy dosiahol to, čo možné je. Tí, ktorí z opatrnosti neurobili viac ako považovali za možné, nikdy neurobili ani jeden krok dopredu. M. Bakunin
>>
<<

punkgen

Punkuj class 9
Punkuj class 9

Nový příspěvek 09 zář 2010 23:35 od punkgen

hughito píše:
lebo maju uz po strednej take vedomosti a znalosti, ze im vysoka skola uz nema co viac ponuknut

Je to síce prehnané tvrdenie, ale viem čo tým myslel.
DYI label a distribúcia CDs, vinylov, tričiek, nášiviek, odznakov, zinov a kníh: http://www.distro.punkgen.sk
PUNKGEN:
Koncerty, fotoarchív, články, recenzie, reporty, texty, akordy, diskusia na: http://www.punkgen.sk
>>
<<

Sulec

Punkuj class 9
Punkuj class 9

Obdržel děkování: 0× v 0 příspěvku

Nový příspěvek 09 zář 2010 23:38 od Sulec

trosku mimo tému,mam v kompe pekne stado trojanov,poradte neaky antivir alebo volaku picovinu kerov sa ich dá zbavit bez toho aby som musel odznovu secko nahadzovat..dik
dredy ma dnes každej vúl
>>
<<

Fighter

Punkuj Moderátor
Punkuj Moderátor

Nový příspěvek 10 zář 2010 15:53 od Fighter

hughito píše:

no pre priklad... moji traja spoluziaci zo strednej... pre upresnenie studoval som elektrotechniku...
jeden robi internetove stranky, najprv pracoval vo firme, teraz si zalozil vlastnu firmu, no ale stranky a programovanie sa naucil doma, lebo nieco taketo sa na skole tazko studuje, lebo vyvoj a nove technologie idu tak rychlo ze to nestihnes brat v skole, to si proste musis kupit knizku v anglictine a makat doma na tom...
no a dalsi dvaja, nezavisle od seba, to su elektrotechnicki maniaci... obidvaja si rozoberali doma radia a televizory priblizne od deviatich, desiatich rokov, no a sami doma z kniziek a skusenostami sa tak vymakali, ze ked to porovnavam teraz s doktorandmi na vysokej skole, tak ti doktorandi v porovnani s nimi vyzeraju ako novacikovia v odbore... obidvaja robia to co ich bavi, robotu mali popri skole, aj po skole, vyborne platenu, su spokojni...
no ale ide o to, ze to co potrebuju vsetci v praci, tak to im stredna skola nedala, ale to si museli oni sami namakat, takze dufam ze si to nepochopil tak ze ich stredna naucila vsetko co potrebuju :)
takze ked to zrhniem, nemusis mat vysoku skolu aby si bol odbornik, ale musis na sebe pracovat :) vedomosti sa daju nazbierat aj inde ako len v skole
>>
<<

punkgen

Punkuj class 9
Punkuj class 9

Nový příspěvek 11 zář 2010 01:41 od punkgen

Fighter píše:no pre priklad... moji traja spoluziaci zo strednej... pre upresnenie studoval som elektrotechniku...
jeden robi internetove stranky, najprv pracoval vo firme, teraz si zalozil vlastnu firmu, no ale stranky a programovanie sa naucil doma, lebo nieco taketo sa na skole tazko studuje, lebo vyvoj a nove technologie idu tak rychlo ze to nestihnes brat v skole, to si proste musis kupit knizku v anglictine a makat doma na tom...

To si robíš srandu? Stránky vie dnes robiť každý polodementný idiot, ktorý má zopár rokov doma internet. Práve ak nepôjde na vysokú školu a bude sa učiť doma, tak dopadne tak, ako presne generácia programátorov pred ním, že teraz sa možno ledva držia v obore, ale už iba lepia kódy, z ktorých polovicu nájdu na nete, lebo práve nestíhajú rozmýšľať v nových jazykoch a s novými ich inováciami.
PUNKGEN:
>>
<<

punkgen

Punkuj class 9
Punkuj class 9

Nový příspěvek 11 zář 2010 01:42 od punkgen

Fighter píše:no a dalsi dvaja, nezavisle od seba, to su elektrotechnicki maniaci... obidvaja si rozoberali doma radia a televizory priblizne od deviatich, desiatich rokov, no a sami doma z kniziek a skusenostami sa tak vymakali, ze ked to porovnavam teraz s doktorandmi na vysokej skole, tak ti doktorandi v porovnani s nimi vyzeraju ako novacikovia v odbore... obidvaja robia to co ich bavi, robotu mali popri skole, aj po skole, vyborne platenu, su spokojni...
no ale ide o to, ze to co potrebuju vsetci v praci, tak to im stredna skola nedala, ale to si museli oni sami namakat, takze dufam ze si to nepochopil tak ze ich stredna naucila vsetko co potrebuju :)
takze ked to zrhniem, nemusis mat vysoku skolu aby si bol odbornik, ale musis na sebe pracovat :) vedomosti sa daju nazbierat aj inde ako len v skole

A za druhé mi prosím ťa vysvetli, v akom kontexte sa dá brať opravár televízorov (ktorí za niekoľko rokov bude bez roboty) a doktorand na vysokej škole (vezmime to všeobecne).
PUNKGEN:
>>
<<

Fighter

Punkuj Moderátor
Punkuj Moderátor

Nový příspěvek 11 zář 2010 12:32 od Fighter

k strankam... z osobnych skusenosti prave na vysokej skole nestihaju preberat nove kody a inovacie lebo proste v skole na to nie je dostatok casu a priestoru na zachytavanie vsetkeho noveho a ked sa tomu venujes doma poctivo ze si kazdy rok kupis 4-5 knih, ktore sa naozaj naucis a vies ich uviest do praxe tak si podla mna vacsi macher... myslim ze v takomto niecom ti vyska moze dat nejake zaklady, ale ak sa nechces "len tak tak udrzat v obore" tak si to musis sam nastudovat a dostudovat, a to sa da aj bez vysokej skoly...
a k druhej casti, oni nie su opravari televizorov :rofl: to som len napisal ze ako zacinali a ako sa k takejto zabavke dostali uz od detstva... opravovanie televizorov uz teraz nejde ako kseft, kedze dnesne televizory su vyrobene tak ze ked sa pokazi tak radsej kupit novy, ale tak to je teraz s kazdym vyrobkom aby sa ich viac predalo... ale inak som to chcel vysvetlit... ked som teraz kvoli bakalarskej praci pobehoval po skole ako zmyslov zbaveny za doktorandami, aby mi nieco vysvetlili a ozrejmili, tak ani oni nevedeli niektore veci (islo aj o teoreticke veci ze ako by sa to malo spravat, aj prakticke ze ako to bude realne fungovat s inym zapojenim), kdezto tuto chalan bez VS mi bez vahania povedal svoj nazor, a potom ked som sa prepracoval az za profakom, aby vydal ortiel ze kto mal pravdu, tak nakoniec uznal ze pravdu mal moj znamy...
ale toto co som dal tri priklady, to mozu byt cisto nahodne ukazovatele, nebolo to ziadne zovseobecnenie, a v skutocnosti keby som to zobral vo vacsom meritku tak vysokoskolak ma asi vacsiu sancu dostat sa k uzitocnym informaciam pre jeho rast potrebnym
ale chcel som tym povedat ze vysoka skola nie je v ziadnom pripade istotou nejakeho extra vzdelania, vedomosti, kvalit, istej roboty s vybornym platom... vzdy a vsade sa najdu vyborni, dobri, slabi studenti a zalezi kus od kusu ako sa kto dokaze uplatnit na trhu prace... a ze aj bez vysokej skoly moze byt clovek odbornik ktory sa vie dobre zamestnat, ale musi na sebe pracovat, lebo nikto uceny este z neba nespadol...
>>
<<

Anti

Punkuj class 4
Punkuj class 4

Nový příspěvek 11 zář 2010 18:14 od Anti

punkgen píše:To si robíš srandu? Stránky vie dnes robiť každý polodementný idiot, ktorý má zopár rokov doma internet.

A ani jeden z tychto "idiotov" si tym nedokaze zarobit.
"Robenie stranok" zahrna viac veci ako len html prezentacie a jednoduche selecty z databazy.
>>
<<

Anti

Punkuj class 4
Punkuj class 4

Nový příspěvek 11 zář 2010 18:18 od Anti

Fighter píše: lebo vyvoj a nove technologie idu tak rychlo ze to nestihnes brat v skole,

V tomto mas uplnu pravud.
V skolach sa uci podla niekolko rokov starych osnov a pritom prave pre IT plati, ze to co je dnes nove, je zajtra stare.

Mal som vsak na skole jednoho profesora, ktory od ziakov vyzadoval, aby pravidelne sledovali itnews.sk, dsl.sk a podobne portaly.
>>
<<

punkgen

Punkuj class 9
Punkuj class 9

Nový příspěvek 11 zář 2010 20:05 od punkgen

Anti píše:
Fighter píše: lebo vyvoj a nove technologie idu tak rychlo ze to nestihnes brat v skole,

V tomto mas uplnu pravud.
V skolach sa uci podla niekolko rokov starych osnov a pritom prave pre IT plati, ze to co je dnes nove, je zajtra stare.

Mal som vsak na skole jednoho profesora, ktory od ziakov vyzadoval, aby pravidelne sledovali itnews.sk, dsl.sk a podobne portaly.

Na výške nie sú klasické osnovy ako na strednej a základnej, že na začiatku roka sa napíše do triednej knihy, čo a kedy bude preberať. U nás (PF UPJŠ) mali programovacie predmety na starosti doktorandi = mladí ľudia a nikdy nebol problém odbočiť (nielen mierne) od predmetu, ak sa naskytlo niečo nové alebo zaujímavé.
PUNKGEN:
>>
<<

M142

Punkuj class 6
Punkuj class 6

Obdržel děkování: 1× v 1 příspěvku

Nový příspěvek 11 zář 2010 22:26 od M142

Sulec píše:trosku mimo tému,mam v kompe pekne stado trojanov,poradte neaky antivir alebo volaku picovinu kerov sa ich dá zbavit bez toho aby som musel odznovu secko nahadzovat..dik

su na to programy, ale nikdy sa toho na 100% nezbavis. chod na forum ktore je v citacii. sprav co je tam napisane, popis problem a oni ti urcite poradia, mne uz par krat pomohli spravit beznadejne zavirene pc.
  Kód:
http://www.viry.cz/forum/index.php
PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 770 • Stránka 13 z 52 • 1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 52

Zpět na Punkuj Diskuze