Přejít na obsah

Pokročilé hledání
punkuj.com
FAQ  •  Registrovat  •  Přihlásit se

Doporučujeme: Metalové oblečení
  • Obsah fóra ‹ Všeobecná témata ‹ Punkuj Diskuze
  • Verze pro tisk
  • Následující téma | 
  • Předchozí téma | 

O všetkom

Téma je libovolné, ale buïte slušní!

Odeslat odpověď
Přejít na nepřečtené příspěvky • Příspěvků: 770 • Stránka 16 z 52 • 1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 52
>>
<<

drobky

Punkuj class 7
Punkuj class 7

Poděkoval ostatním: 0

Obdržel děkování: 0× v 0 příspěvku

Nový příspěvek 24 říj 2010 18:21 od drobky

Re: O všetkom (nepřečteno)

Führer und Reichskanzler Adolf Hitler píše:ake riesenie ? jedine riesenie je ich vystahovat dopice volade alebo premna zamna postavit aj gheta a setkych ich tam najebat rad radom kazdeho z tych vijebanych osad,z lunika a selijakych vijebanych stvrti kde su snimi nonstop len problemy..
Obrázek
Free or druG free, can't be both.
>>
<<

MetalShop
Produkt
polštář Korn "Got the Life 2 - še...
Jen 250 Kč
Produkt
nášivka Korn 1
Jen 45 Kč
>>
<<

tommy_the_stinkard

Punkuj class 6
Punkuj class 6

Poděkoval ostatním: 12

Nový příspěvek 25 říj 2010 16:13 od tommy_the_stinkard

drobky píše:
Führer und Reichskanzler Adolf Hitler píše:ake riesenie ? jedine riesenie je ich vystahovat dopice volade alebo premna zamna postavit aj gheta a setkych ich tam najebat rad radom kazdeho z tych vijebanych osad,z lunika a selijakych vijebanych stvrti kde su snimi nonstop len problemy..

:rofl: :rofl: :rofl:
Go vegan, you asshole!
>>
<<

WDRat

Punkuj Uploader
Punkuj Uploader

Poděkoval ostatním: 76

Obdržel děkování: 90× v 84 příspěvcích

Nový příspěvek 25 říj 2010 22:00 od WDRat

A víte kdo je největší špína Evropy? Kdo nejvíc krade? Češi. Ty bych odstěhoval někam na Sibiř, špína slovanská. Ať žije němectví.
  Kód:
http://finweb.ihned.cz/c1-47431900-cesi-kradou-v-obchodech-nejvice-z-evropy

Sulec píše:ake riesenie ? jedine riesenie je ich vystahovat dopice volade alebo premna zamna postavit aj gheta a setkych ich tam najebat rad radom kazdeho z tych vijebanych osad,z lunika a selijakych vijebanych stvrti kde su snimi nonstop len problemy..

Nejdřív tady byla argumentace, odkazy na jediného sociálního pracovníka co tam působí, analýzy. Ale pak jsem to smázl a doufám, že tě někdy potkám osobně.
>>
<<

Sulec

Punkuj class 9
Punkuj class 9

Nový příspěvek 25 říj 2010 23:38 od Sulec

toto je zacarovany kruh ty ich budes do nemoty obhajovat lebo to je tak "spravne" budes hladat priklady v com su horsi cesi v co slovaci v com eskimaci .. pridi sa pozriet niekedy k nam sprav si exkurziu do Trnavy na Coburgovu,do Kosic na Lunik, do Plaveckeho Stvrtku do osád na vychode republiky a na dalsich xy milion miest unas a potom zacni analyzovat ..

Kód:
http://zahorie.sme.sk/c/5525338/romovia-chcu-odvolanie-starostu-majorita-ho-podporuje.html

Kód:
http://tvnoviny.sk/spravy/regiony/na-luniku-ix-zacali-s-buranim-dalsieho-paneloveho-domu.html

Kód:
http://trnava.sme.sk/c/4982926/ludia-z-coburgovej-maju-strach-vyjst-po-zotmeni-na-ulicu.html

a takychto clankov o takychto miestach na slovensku su stovky..a samozrejme vsetku vinu zato ako sa tyto chudaci maju nesu zly politici a rasisticky spoluobcania ktory ich vykresluju v zlom svetle ..
dredy ma dnes každej vúl
>>
<<

Punk_Riot

Punkuj class 7
Punkuj class 7

Nový příspěvek 26 říj 2010 08:13 od Punk_Riot

Sulec píše:toto je zacarovany kruh ty ich budes do nemoty obhajovat lebo to je tak "spravne" budes hladat priklady v com su horsi cesi v co slovaci v com eskimaci .. pridi sa pozriet niekedy k nam sprav si exkurziu do Trnavy na Coburgovu,do Kosic na Lunik, do Plaveckeho Stvrtku do osád na vychode republiky a na dalsich xy milion miest unas a potom zacni analyzovat ..

asi tak. WDrat videl cigánov akurát tak v telke, ale bude sa ich zastávať ako veľký humanista.
>>
<<

nail

Punkuj class 6
Punkuj class 6

Obdržel děkování: 14× v 13 příspěvcích

Nový příspěvek 26 říj 2010 11:31 od nail

WDRat: s tim čórováním nám take dost pomáhajó právě cikáni.... :wink:
a tato věta z článko, na kteréch odkazuješ mě dostala do kolen "Nejvíc krádeží v obchodech zaznamenává Indie." Njn, ase to má někdo v krvi, ale co, za to oni nemužó to je čistě náš problém

Sulec: Lunik je v cajko ne?Vždyť se tam fotile aj Rozpor a vepadale šťastně :lol:
"SHARP skins stojí tam kde stojí. Je smutné jak se některý lidi snaží dostat do hnutí politiku. Skinhead má být prostě jen Skinhead." Micky Fitz (The Business) R.I.P.
>>
<<

WDRat

Punkuj Uploader
Punkuj Uploader

Nový příspěvek 26 říj 2010 15:29 od WDRat

nail píše:WDRat: s tim čórováním nám take dost pomáhajó právě cikáni.... :wink:
a tato věta z článko, na kteréch odkazuješ mě dostala do kolen "Nejvíc krádeží v obchodech zaznamenává Indie." Njn, ase to má někdo v krvi, ale co, za to oni nemužó to je čistě náš problém

V Indii jsou nejvtěší sociální rozdíly. Bída z lidí vlky činí. A mimochodem, podívej se na ty čísla. I kdyby nám pomáhali všichni cikáni, pořád jsou to neskutečné počty. Proto si myslím, že jsou bílý češi stejné špíny jako někteří snědí češi. A této společnosti zdaleka nejvíc škodí bílý muží v kravatách.

Sulec: Přestaň číst bulvár a přečti si nějakou analýzu toho problému.

Punk_Riot: Vyrůstal jsem na sídlišti, kde 50% lidí byli Romové. Ale to že mi někteří ublížili, neznamená že budu vztahovat jednu vlastnost na celé etnikum. Tak jako to neděláte vy, když si přečtet, že češi nejvíc kradou. Někteří mí přátelé jsou cikáni. Problém je v tom, že se na ně všichni vysrali. Nikdo jim nedává žádnou motivaci, protože někteří jsou problémoví, protoře na ně není vyvíjený tlak. Musí se peníze, které se dávají na jejich výhody přesunout do odborné pomoc a sociální práce. Pogrom, odsun a genocida, to jsou nacistické nástroje.

U mě jste rasisti, nečekejte žádný souhlas. A ano, jsem radikální humanista, jsem anarchista!
>>
<<

sapi.oi

Punkuj class 6
Punkuj class 6

Nový příspěvek 26 říj 2010 17:35 od sapi.oi

WD rat : co by sa stalo ak by si ho stretol :?:
>>
<<

hughito

Punkuj Moderátor
Punkuj Moderátor

Nový příspěvek 26 říj 2010 18:31 od hughito

Punk_Riot a Sulec, no, veľmi "jednoduché" názory, na úrovni priemerného nácka.
Usilovaním sa o nemožné človek vždy dosiahol to, čo možné je. Tí, ktorí z opatrnosti neurobili viac ako považovali za možné, nikdy neurobili ani jeden krok dopredu. M. Bakunin
>>
<<

tommy_the_stinkard

Punkuj class 6
Punkuj class 6

Nový příspěvek 26 říj 2010 19:00 od tommy_the_stinkard

Možná spíš průměrného čecha.
Go vegan, you asshole!
>>
<<

WDRat

Punkuj Uploader
Punkuj Uploader

Nový příspěvek 26 říj 2010 20:10 od WDRat

sapi.oi píše:WD rat : co by sa stalo ak by si ho stretol :?:

Tyhle věci nejsou vhodné pro diskuzi na fóru. A "samozřejmě" bych ho jako správný primitiv zmlátil. 8)

tommy_the_stinkard píše:Možná spíš průměrného čecha.

Což vysvětluje, proč nejmasivnější akce na Václáváku byla Heydrichův pohřeb.
>>
<<

Anarki

Punkuj class 10
Punkuj class 10

Poděkoval ostatním: 4

Obdržel děkování: 3× v 1 příspěvku

Nový příspěvek 26 říj 2010 20:19 od Anarki

nail píše:WDRat: s tim čórováním nám take dost pomáhajó právě cikáni.... :wink:

krista, ja som tak cakal kedy sa s tymto argumentom niekto ozve, a nail opat nesklamal... :lol:
>>
<<

nail

Punkuj class 6
Punkuj class 6

Obdržel děkování: 14× v 13 příspěvcích

Nový příspěvek 27 říj 2010 00:47 od nail

WDRat: v tem odkazo co jsi posélal, pokud jsem zběžně četl tak se počétale krádeže v obchodech a ne tunele podnikatelů atd. Takže odpověď trocha mimo, díval jsem se na ten koláč ( kdo krade v obchodech) tak zákazníci 42,4% a jen póze můj osobní pocit 35'% z teho cikorke, 5% feťáci a zbetek lidi co kradó abe měle co do hube, toť vše k temuto bodu. No eště trocha si zase répnu, romea apod to také není zrovna moc objektivní... to, že mě máš za rasisto mě nějak moc natankuje, každé je nějaké a každé má na určitó věc jiné názor. Je lehké lidem dávat nálepko jen podle nějaké diskuze na netu, kde je každé inkognito....
tommy_the_stinkard: Ty se počítáš za co? Nadprůměrné Čech? Cétíš se navýši? Napíšu Ti to na rovino, nelíbí se Ti tu, táhni!!! Takové jako seš Ty be mě vobec nevadilo, že tu nebudó, však dnes jak jsme v zasrané UNII možeš cestovat kam chceš a aj tam zůstat .... pa a sbohem
eště WDRat: "Což vysvětluje, proč nejmasivnější akce na Václáváku byla Heydrichův pohřeb." ubohost nad ubohost ohánět se něčím takovým.... je to spéš smutná událost....
Anarki: Tebe jsem nechtěl nikdy zklamat, však véš, že Tě mám rád jak v prdeli ostnaté drát :D to nevíš to nevíš to nemožeš znát to je Olomouc :lol: :lol: :lol: to jsem si zase jen tak zabékal a zavzpomínal
tak se mějte já si du postět Fajtla a spát :)
"SHARP skins stojí tam kde stojí. Je smutné jak se některý lidi snaží dostat do hnutí politiku. Skinhead má být prostě jen Skinhead." Micky Fitz (The Business) R.I.P.
>>
<<

XindlX

Punkuj class 7
Punkuj class 7

Poděkoval ostatním: 3

Obdržel děkování: 3× v 3 příspěvcích

Nový příspěvek 27 říj 2010 05:40 od XindlX

nail píše:WDRat: v tem odkazo co jsi posélal, pokud jsem zběžně četl tak se počétale krádeže v obchodech a ne tunele podnikatelů atd. Takže odpověď trocha mimo, díval jsem se na ten koláč ( kdo krade v obchodech) tak zákazníci 42,4% a jen póze můj osobní pocit 35'% z teho cikorke, 5% feťáci a zbetek lidi co kradó abe měle co do hube, toť vše k temuto bodu.

hej, pokud to chápu dobře, tak sis sám domyslel že z lidí co kradou v krámech sou 42% cikáni a 5% feťáci???? a ostatní ty hodný bílí co potřebujou na jídlo???? doprdele, myslíš že cikáni nepotřebujou jíst???? hej udělej pro sebe něco a zaregistruj se na náckuj.com a vypadni odsud, tady nemáš co dělat ty gumo... a pardon ale tvůj avatar s.h.a.r.p - skinheads against romale parasites? to snad nemyslíš vážně ne? pokud byl tvůj cíl nasrat tady pár lidí, tak se ti to povedlo, pokud to myslíš vážně, tak si fakt ubožák a nemá smysl se vůbec s takovym kreténem přít.
Strany, jejich programy a volební lídři. To je jídelní lístek plný hoven. A že jsem ještě nikdy nebyl u voleb, i když výběr je tak veliký?
Hovna nežeru, ani když mám hlad.
>>
<<

WDRat

Punkuj Uploader
Punkuj Uploader

Nový příspěvek 27 říj 2010 09:43 od WDRat

nail píše:WDRat: v tem odkazo co jsi posélal, pokud jsem zběžně četl tak se počétale krádeže v obchodech a ne tunele podnikatelů atd. Takže odpověď trocha mimo, díval jsem se na ten koláč ( kdo krade v obchodech) tak zákazníci 42,4% a jen póze můj osobní pocit 35'% z teho cikorke, 5% feťáci a zbetek lidi co kradó abe měle co do hube, toť vše k temuto bodu. No eště trocha si zase répnu, romea apod to také není zrovna moc objektivní... to, že mě máš za rasisto mě nějak moc natankuje, každé je nějaké a každé má na určitó věc jiné názor. Je lehké lidem dávat nálepko jen podle nějaké diskuze na netu, kde je každé inkognito....

Kde bereš tu jistotu, že bílí Češi jsou lepší? Bílí Češi kradou ze stejných pohnutek jako cikáni. Navíc si myslím, že tak 50% - 60% věcí se nehlásí. A ti "feťáci" jsou většinou bílí Češi. A co alkáči co kradou chlast? A co matky většinou bílé matky gamblerky, které kvůli své závisloti nemají prachy a musí krást? Ty do svého vidění bílého slušného Čecha nezahrnuješ? Kapitalismus a tento systém ničí všechyn lidi se slabou vůlí, bez ohledu na barvu kůže. Cikáni jsou ve specifické situaci, protože jim nikdo nedá varování (výchovný pohlavek), kteří ostatní lidé bez meškání schytají. Tato situace mi samozřejmě vadí, jsme pro spravedlnost. Ale neznamená to, že cikáni jsou problémoví. Žádný jedinec nemůže vzít odpovědnost za celé entikum.
Romea nečtu, jenom občas něco, když mi někdo pošle odkaz. Nicméně napadlo tě někdy, že s tímto tvým viděním cikánů jim nedáváš žádnou šanci na nápravu?
Já nemám problém někomu říct zcela otevřeně svůj názor. Ale pochybuju, že my dva se někdy na koncertě nebo tak potkáme. Když tak triko redskins, nášivky RASH. :D
PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 770 • Stránka 16 z 52 • 1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 52

Zpět na Punkuj Diskuze