Přejít na obsah

Pokročilé hledání
punkuj.com
FAQ  •  Registrovat  •  Přihlásit se

Doporučujeme: Metalové oblečení
  • Obsah fóra ‹ Všeobecná témata ‹ Punkuj Diskuze
  • Verze pro tisk
  • Následující téma | 
  • Předchozí téma | 

Náckové na sto způsobů (vše o nich sem)

Téma je libovolné, ale buïte slušní!

Odeslat odpověď
Přejít na nepřečtené příspěvky • Příspěvků: 1163 • Stránka 69 z 78 • 1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 78
>>
<<

xoboth

Punkuj class 8
Punkuj class 8

Poděkoval ostatním: 16

Obdržel děkování: 15× v 9 příspěvcích

Nový příspěvek 03 říj 2010 19:00 od xoboth

Re: Náckové na sto způsobů (vše o nich sem) (nepřečteno)

Kód:
http://tvnoviny.sk/spravy/svet/sok-polski-neonacisticki-manzelia-zistili-ze-su-zidia.html
>>
<<

MetalShop
Produkt
nášivka s potiskem Korn 2 - 194 - M...
Jen 50 Kč
Produkt
kulich BIOWORLD - Korn - 1107KRN
Jen 590 Kč
>>
<<

worker

Punkuj class 1
Punkuj class 1

Poděkoval ostatním: 0

Obdržel děkování: 0× v 0 příspěvku

Nový příspěvek 12 lis 2010 13:27 od worker

Aduseks píše:Můj názor na nácky nebo jak si tet moc rádi povídaj "nacionalisté" :rofl: jsou prou mě zmrdi!! ale co mne fakt dostalo kdyz jsem hled na :google: a nasel jsem stránku s krásným nadpisem "http://nazipunk.8k.com" tak jsem se podíval a musím povědet že tohle opravdu dost smutná záležitost!! Tohle mi vumec nejde do hlavy, jak se muže punk spojit s "nacionalismem". U mne je tohle opravdu velký svinctvo!! :!:

To všechny kapely, které tam jsou jmenované, jsou nazi? Forward Area a Chaoss Hellas, to je asi jasne, ale co ten Boikott, nebo Kontejner? Nebo A.B.H.? Až tolik do toho nevidím, proto se ptám...
>>
<<

hughito

Punkuj Moderátor
Punkuj Moderátor

Nový příspěvek 13 lis 2010 15:43 od hughito

Sympatická akcia v Poľsku, antifašisti zablokovali pochod náckov.

http://www.csaf.cz/spravy.php?sprava=1605
Usilovaním sa o nemožné človek vždy dosiahol to, čo možné je. Tí, ktorí z opatrnosti neurobili viac ako považovali za možné, nikdy neurobili ani jeden krok dopredu. M. Bakunin
>>
<<

Smith

Punkuj Moderátor
Punkuj Moderátor

Poděkoval ostatním: 203

Obdržel děkování: 290× v 237 příspěvcích

Nový příspěvek 24 lis 2010 13:21 od Smith

Hon na nácky alias dnešní demokratura a její bolševická justice

Kód:
http://zvedavec.org/prispevky/2010/11/4072-pohlednice-pro-samolepkove-zlocince-patrika-a-misu.htm

Ani mi tak nejde o tenhle článek na zvedavcovi, spíše doporučuji odkazy na články pod ním. Např.:
  Kód:
http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/180637.aspx
Žádosti o obnovení mrtvých odkazů v mých příspěvcích pište prosím přimo mně do soukromé zprávy, vše mám stále k dispozici.
Obrázek
>>
<<

whack

Punkuj Admin
Punkuj Admin

Poděkoval ostatním: 164

Obdržel děkování: 489× v 360 příspěvcích

Nový příspěvek 15 pro 2010 15:30 od whack

Smith píše:
  Kód:
http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/180637.aspx

A demokrati by boli radšej, keby mali mesto polepené nálepkami s hákovými krížmi? Alebo im rovno povoliť hajlovať, ne?
Oni si myslia, že keby si ich ľudia prestali všímať, že s tým prestanú? A keď sa im niekto postaví, je to tiež "extrémista", alebo aspoň "boľševik", či "feťák". Haha, to je v piči.
moje profily:
ČSFD
DatabazeKnih
Bandzone
YouTube
>>
<<

Anarki

Punkuj class 10
Punkuj class 10

Poděkoval ostatním: 4

Obdržel děkování: 3× v 1 příspěvku

Nový příspěvek 15 pro 2010 22:16 od Anarki

whack píše:A demokrati by boli radšej, keby mali mesto polepené nálepkami s hákovými krížmi? Alebo im rovno povoliť hajlovať, ne?

Ja osobne som za absolutnu slobodu slova. A ano, velmi rad by som im dovolil otvorene si na uliciach hajlovat, vykrikovat nejake pomatene hesla a uznavat svojich "prorokov". Ty nie?
>>
<<

whack

Punkuj Admin
Punkuj Admin

Nový příspěvek 15 pro 2010 22:26 od whack

Anarki píše:Ja osobne som za absolutnu slobodu slova. A ano, velmi rad by som im dovolil otvorene si na uliciach hajlovat, vykrikovat nejake pomatene hesla a uznavat svojich "prorokov". Ty nie?

Nie. Ja by som ich ani nepúšťal medzi ľudí. Oni by nemali mať absolútne žiadne právo na nič. Mal by byť povolený ich odstrel.

A v čom by to bolo dobré, keby sa im umožnila tá "sloboda slova"?
moje profily:
ČSFD
DatabazeKnih
Bandzone
YouTube
>>
<<

asocial

Punkuj class 1
Punkuj class 1

Nový příspěvek 15 pro 2010 23:10 od asocial

ale ved to tu uz bolo 1939-1945....
>>
<<

Anarki

Punkuj class 10
Punkuj class 10

Nový příspěvek 16 pro 2010 00:31 od Anarki

whack píše:
Anarki píše:Ja osobne som za absolutnu slobodu slova. A ano, velmi rad by som im dovolil otvorene si na uliciach hajlovat, vykrikovat nejake pomatene hesla a uznavat svojich "prorokov". Ty nie?

Nie. Ja by som ich ani nepúšťal medzi ľudí. Oni by nemali mať absolútne žiadne právo na nič. Mal by byť povolený ich odstrel.

A v čom by to bolo dobré, keby sa im umožnila tá "sloboda slova"?

Tvoje chapanie "slobody" je uplne zhodne s tym co presadzuju momentalne skoro vsetky vlady sveta a ktore urcite aj ty kritizujes, jednoducho kriminalizacia vsetkeho co nie je v sulade s tvojim (ich) nazorom. To je uplne zly postoj ktory moze vies len k totalite a okliestovaniu prav.

Keby si tu Kotleba a jemu podobni curaci mohli pochodovat so zastavami 3 rise a slobodne hajlovat a povedat nahlas svoje nazory a nemuseli by sa ukryvat za "patriotizmus" a "neprisposobive zivly" zlakali by na svoju stranu ovela menej ludi ako teraz. Dalsia vec je ze odpor proti fasizmu a inym totalitarnym prejavom by podla mna mal vychadzat od samotnych ludi a nie od statnej moci (kludne sa na nu spoliehaj, ale je to dvojsecna zbran, ktora skor ci neskor ukroji zo slobody aj tebe), a pokial su ludia v tomto state moc zbabeli alebo lenivi na to aby sa stavali na odpor tyranii na kazdodennej baze, tak si slobodu ani nezasluzia.

If we don't believe in freedom of expression for people we despise, we don't believe in it at all.
Noam Chomsky
(Do slovenciny sa to volne preklada ako:"Kto neveri v slobodu slova pre ludi s ktorymi nesuhlasi, neveri v nu vobec)
>>
<<

whack

Punkuj Admin
Punkuj Admin

Nový příspěvek 16 pro 2010 09:02 od whack

To všetko dáva zmysel. Ale v dnešnej čudnej spoločnosti nemôžeš vedieť, či v prípade bezbrehej slobody slova by sa ľudia postavili proti nim, alebo by padli do ešte hlbšej apatie a užívali si len svoju "slobodu". V druhom prípade, by tu rôzne živly, ako nacisti, narkomani, pedofili, mali raj na Zemi.
moje profily:
ČSFD
DatabazeKnih
Bandzone
YouTube
>>
<<

morlum

Punkuj V.I.P.
Punkuj V.I.P.

Obdržel děkování: 5× v 5 příspěvcích

Nový příspěvek 16 pro 2010 12:10 od morlum

whack píše:To všetko dáva zmysel. Ale v dnešnej čudnej spoločnosti nemôžeš vedieť, či v prípade bezbrehej slobody slova by sa ľudia postavili proti nim, alebo by padli do ešte hlbšej apatie a užívali si len svoju "slobodu". V druhom prípade, by tu rôzne živly, ako nacisti, narkomani, pedofili, mali raj na Zemi.

Nacisti, pedofilové, narkomani, anarchisti, vegefašisti atd...pravda no.
"The first revolt is against the supreme tyranny of theology, of the phantom of God.
As long as we have a master in heaven, we will be slaves on earth." - Mikhail Bakunin
>>
<<

whack

Punkuj Admin
Punkuj Admin

Nový příspěvek 16 pro 2010 13:40 od whack

morlum píše:
whack píše:To všetko dáva zmysel. Ale v dnešnej čudnej spoločnosti nemôžeš vedieť, či v prípade bezbrehej slobody slova by sa ľudia postavili proti nim, alebo by padli do ešte hlbšej apatie a užívali si len svoju "slobodu". V druhom prípade, by tu rôzne živly, ako nacisti, narkomani, pedofili, mali raj na Zemi.

Nacisti, pedofilové, narkomani, anarchisti, vegefašisti atd...pravda no.

hlavne že máš v podpise citát Bakunina :rofl: "anarchisti, vegefašisti .." alebo ešte tie také konzervatívne eko-fašistické-speciesistické hovná, čo?
moje profily:
ČSFD
DatabazeKnih
Bandzone
YouTube
>>
<<

Anarki

Punkuj class 10
Punkuj class 10

Nový příspěvek 16 pro 2010 15:36 od Anarki

Na toto som ti uz odpovedal v mojom skorsom prispevku, ak su ludia prilis apaticki, lenivi alebo zbabeli na to aby sa postavili niecomu co sa im nepaci, svoju slobodu si nezasluzia...

A k tomu, ty chces radsej statom povolenu neslobodu ako samoregulujucu sa slobodu?
>>
<<

whack

Punkuj Admin
Punkuj Admin

Nový příspěvek 16 pro 2010 17:54 od whack

Anarki píše:Na toto som ti uz odpovedal v mojom skorsom prispevku, ak su ludia prilis apaticki, lenivi alebo zbabeli na to aby sa postavili niecomu co sa im nepaci, svoju slobodu si nezasluzia...

A k tomu, ty chces radsej statom povolenu neslobodu ako samoregulujucu sa slobodu?

Samozrejme ze nie. Ale nemyslim si ze je tu nejaka tragicka nesloboda slova. Uz mozes povedat ovela viac, ako pred 20 rokmi. A to, ze nackovia nemozu popierat holokaust mi nevadi, mam snad bojovat za ich prava?
moje profily:
ČSFD
DatabazeKnih
Bandzone
YouTube
>>
<<

Anarki

Punkuj class 10
Punkuj class 10

Nový příspěvek 16 pro 2010 19:31 od Anarki

No popieranie holokaustu je tema sama o sebe, ale nechapem ako clovek ako ty moze obranovat taketo veci. Hej, holokaust bol strasny bez ohladu na to ci umrelo 50 000 ludi, milion, styri miliony alebo sto...ale zaviest monopol na nazor, s tym ze sa rovno vyvodzuje trestnopravna zodpovednost za to ze nsuhlasis je jedna z najzvratenejsich veci o akej som kedy pocul. To preco to tak je, je na trochu inu debatu. Tu ide o ten princip ze mas oficialne uznavanu pravdu, a uz len pokial nesuhlasis a nahlas to povies konas trestny cin!! To je podla teba v pohode?

...Opat, ja som za slobodu nazorov, nech si popieraci tvrdia co si tvrdia (oni to inak tvrdia aj teraz, len je to zakazane a tak im media zadarmo robia ovela vacsiu reklamu), je uz len na ludoch aby si zhodnotili vsetky dostupne fakty a urobili si vlastny nazor.

Trestne postihnutelny nazor, to znie uplne ako z romanu od G. Orwella...
PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 1163 • Stránka 69 z 78 • 1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 78

Zpět na Punkuj Diskuze