Přejít na obsah

Pokročilé hledání
punkuj.com
FAQ  •  Registrovat  •  Přihlásit se

Doporučujeme: Metalové oblečení
  • Obsah fóra ‹ Všeobecná témata ‹ Punkuj Diskuze
  • Verze pro tisk
  • Následující téma | 
  • Předchozí téma | 

O všetkom

Téma je libovolné, ale buïte slušní!

Odeslat odpověď
Přejít na nepřečtené příspěvky • Příspěvků: 770 • Stránka 22 z 52 • 1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 52
>>
<<

WDRat

Punkuj Uploader
Punkuj Uploader

Poděkoval ostatním: 76

Obdržel děkování: 90× v 84 příspěvcích

Nový příspěvek 24 bře 2011 13:35 od WDRat

Re: O všetkom (nepřečteno)

Sulec píše:oznacit legendy a kultove skins/streetpunkove kapely za zbytocne a popritom pocuvat bars jaky politicky hiphop napr,a tvrdit o sebe ze som skinhed mi pride dost vtipne :lol: ale kazdy mame svoje.. a Loikaemie je apoliticka kapela,antifašisticka ale apoliticka..

a co sa tyka toho clanku z antify tak tie kapely mam v pici,nezaujimaju ma pocuvam znich akurat Endstufe aj to mam len par songov..

edit: Rat a este si mi nepovedal jak si myslel totok "Apolitický skinhead je pro mne zbytečná subkulutra, postavená na pár klišé. Naprosto ztratila kontakt s minulostí s stlais e znich to, čím tak pohrdali."

Ty si ten poslední člověk, který mi bude říkat co si mám myslet, dělat a poslouchat. Prostě nejsem omezený ignorant. A pokecej nekdy s klukama z Liokaemie osobně...
A opravdu dobré kapely jsou u mě třeba: Comrade, The Press, Redskins, Angelic Upstarts, Red London, Red Alert, The Burial, Skin Deep, The Oppressed, Desmond Dekker, Derick Morgan,Toots & Maytals atd. A jsem rebel a na nějaké kozervativní škatulky typu "legenda" a "kultovní" ti z vysoka seru. Kulty a idoly mě nezajímají, mám vlastní hlavu a vkus.

Co na tom chceš vysvětlovat jak jsem to myslel, nemumíš číst? Nebo které slovo není ve tvém slovníku?
>>
<<

MetalShop
Produkt
mikina pánská se zipem Nightwish - ...
Jen 1 Kč
Produkt
mikina dámská Korn "Issues 2" - ZAKR
Jen 790 Kč
>>
<<

hughito

Punkuj Moderátor
Punkuj Moderátor

Poděkoval ostatním: 0

Obdržel děkování: 0× v 0 příspěvku

Nový příspěvek 24 bře 2011 16:54 od hughito

Kapiel, ktoré neriešia politiku je habadej, ale tí, čo najviac vykríkajú, akí sú apolitici, sú často zameraní do jednej strany.
Usilovaním sa o nemožné človek vždy dosiahol to, čo možné je. Tí, ktorí z opatrnosti neurobili viac ako považovali za možné, nikdy neurobili ani jeden krok dopredu. M. Bakunin
>>
<<

nail

Punkuj class 6
Punkuj class 6

Poděkoval ostatním: 12

Obdržel děkování: 14× v 13 příspěvcích

Nový příspěvek 24 bře 2011 21:34 od nail

WDRat: Red Alert jo? :lol: :lol: :lol: v Olmiko bel zpěvák tak ožralé, že sotva békal, to je pro Tebe ted dobrá banda :lol: pak něco kecé o intoxikaci chlastem :roll:
"SHARP skins stojí tam kde stojí. Je smutné jak se některý lidi snaží dostat do hnutí politiku. Skinhead má být prostě jen Skinhead." Micky Fitz (The Business) R.I.P.
>>
<<

t-age

Punkuj class 4
Punkuj class 4

Poděkoval ostatním: 1

Obdržel děkování: 2× v 2 příspěvcích

Nový příspěvek 24 bře 2011 22:55 od t-age

Já mám Red Alert taky hodně rád, čistě z hudebního hlediska. Ale je fakt, že naživo jsem je neslyšel a doufám, že to budu moct někdy napravit
Obrázek
>>
<<

Sulec

Punkuj class 9
Punkuj class 9

Nový příspěvek 25 bře 2011 00:05 od Sulec

WDRat píše:
Sulec píše:oznacit legendy a kultove skins/streetpunkove kapely za zbytocne a popritom pocuvat bars jaky politicky hiphop napr,a tvrdit o sebe ze som skinhed mi pride dost vtipne :lol: ale kazdy mame svoje.. a Loikaemie je apoliticka kapela,antifašisticka ale apoliticka..

a co sa tyka toho clanku z antify tak tie kapely mam v pici,nezaujimaju ma pocuvam znich akurat Endstufe aj to mam len par songov..

edit: Rat a este si mi nepovedal jak si myslel totok "Apolitický skinhead je pro mne zbytečná subkulutra, postavená na pár klišé. Naprosto ztratila kontakt s minulostí s stlais e znich to, čím tak pohrdali."

Ty si ten poslední člověk, který mi bude říkat co si mám myslet, dělat a poslouchat. Prostě nejsem omezený ignorant. A pokecej nekdy s klukama z Liokaemie osobně...
A opravdu dobré kapely jsou u mě třeba: Comrade, The Press, Redskins, Angelic Upstarts, Red London, Red Alert, The Burial, Skin Deep, The Oppressed, Desmond Dekker, Derick Morgan,Toots & Maytals atd. A jsem rebel a na nějaké kozervativní škatulky typu "legenda" a "kultovní" ti z vysoka seru. Kulty a idoly mě nezajímají, mám vlastní hlavu a vkus.

Co na tom chceš vysvětlovat jak jsem to myslel, nemumíš číst? Nebo které slovo není ve tvém slovníku?

ja nehovorim nikomu co ma a co nema pocuvat,nech si kazdy pocuva a robi co chce podla svojho presvedcenia,viery a idealov mne to je jedno..a predstav si s chlapcami z Loikaemi som rozpraval osobne,proste je to 100% skinhead band ci sa ti to paci alebo nie to ze su antifasisti a podporuju antifasisticke akcie a hraju aj z politickymi kapelamy z nich este politicku kapelu nerobi ked sa tu ides silno ohanat neakymi antiautoritarskymi aktivitami tak bud konkretny a hovor priamo alebo si taketo "argumenty" jednoducho strc do pice a neohanaj sa tu nimi :wink: a ked si rebel tak nim bud,ja ti to neberem ja len nechapem preco sa oznacujes za skinheada ked pohrdas a opovrhujes skinheadmy ako takymi... a inak stych tvojich opravdu dobrych kapiel mam rad akurat Angelic ale tiez ich beriem z vyraznou rezervou ..
dredy ma dnes každej vúl
>>
<<

WDRat

Punkuj Uploader
Punkuj Uploader

Nový příspěvek 25 bře 2011 00:21 od WDRat

Sulec: Třeba demonstrace nebo benefiční koncerty. To je na české poměry hotový anarchopunk. :rofl:V Německu je situace úplně jiná, než u nás. U nás je málo (jsou?) apolitických Oi! kapel co by hráli na benefit pro Antifašistickou akci.
Aha takže ty si bereš právo soudcovat kdo je a kdo není skinhead? Co brát s rezervou a co je legenda? :rofl: Vypsal sem ti tady umělce spjaté se skinheads od roku 1969 a nikdo z nich není apolitik. Nemluvě o stovkách současných kapel. Já opovrhuji komformitou. A je mi jedno jestli je to komformní skinhead nebo hipík. Proč jsem skinhead? Protože chápu co to znamená working class. A není to zpívání o kšandách, když si posílený pivem. Jsem skinhead, protože miluju tu hudbu, miluju ten styl. Jsem hrdý na kořeny skinhead kultury a jsem striktně proti rasismu a kapitalismu. Vymykám se českému klišé pohledu "Orlík, pivo, vlastenectví ja jásem chuj" na skinheads. Nejsem ovce a nikdy nebudu. Proto jsem skinhead, protože mám vlastní hlavu. A taky nejsem žádná ožralá alkoholická a zfetovaná hipie troska. A klidně si s chutí pustím rap, balkánskou dechovku, mongolský folk nebo disko. To že mám holou hlavu mi nedává žádné limity, naopak mě to posunuje dál.

nail píše:WDRat: Red Alert jo? :lol: :lol: :lol: v Olmiko bel zpěvák tak ožralé, že sotva békal, to je pro Tebe ted dobrá banda :lol: pak něco kecé o intoxikaci chlastem :roll:

Je to jeho osobní volba, já ho nemám za vzor v mém životním stylu. Líbí se mi jejich hudba a názory.
>>
<<

Rudies

Punkuj class 9
Punkuj class 9

Poděkoval ostatním: 45

Obdržel děkování: 59× v 44 příspěvcích

Nový příspěvek 25 bře 2011 00:46 od Rudies

Tak se mi po dlouhý době podařilo přeloskat celou tu debatu a sem rád, že na tyhle pravicový "apolitiky", máme názor všichni celkem podobnej, (jinak mě nevadí že je někdo apolitickej a de mu jen o muziku nebo prokapitalistickej, liberální vlastenec ale vždy antirasista) takže k těm idiotům nebudu zminovat nějak víc bo je to zbytečné.Taky mam s nima jednu zkušenost viz. odkaz :lol:

Jo jinak WDRte ty seš naprostej kacíř :D řikáš že všechny tyhle politikou se nezabívající kapely sou zbytečný... ne všechny skinhead reggae kapely se zminovali o politice viz. třeba Harry J all sars nebo Joe the Boss, a ty o kterejch říkáš že byli politický, jako třeba Derrick Morgan...víš oni některý z nich, politický písně začaly psát až dávno po boomu skinů po roce 69.A to mi chceš říct, že třeba všechen ten parádní Northern soul z 60. let nebo Mods kapely jako The Jam,Lambrettas a Secret affair.....je zbytečná muzika, jen proto, že neni o politice?

Kód:
http://porkpie-ezin.blogspot.com/2011/03/report_15.html
Stay rude stay true...sXa...straight alkohol...maso forever...antivšechno...
Oi! ain't RAC, Punk is left!!! Obrázek
>>
<<

Sulec

Punkuj class 9
Punkuj class 9

Nový příspěvek 25 bře 2011 00:48 od Sulec

WDRat píše:Sulec: Třeba demonstrace nebo benefiční koncerty. To je na české poměry hotový anarchopunk. :rofl:V Německu je situace úplně jiná, než u nás. U nás je málo (jsou?) apolitických Oi! kapel co by hráli na benefit pro Antifašistickou akci.
Aha takže ty si bereš právo soudcovat kdo je a kdo není skinhead? Co brát s rezervou a co je legenda? :rofl: Vypsal sem ti tady umělce spjaté se skinheads od roku 1969 a nikdo z nich není apolitik. Nemluvě o stovkách současných kapel. Já opovrhuji komformitou. A je mi jedno jestli je to komformní skinhead nebo hipík. Proč jsem skinhead? Protože chápu co to znamená working class. A není to zpívání o kšandách, když si posílený pivem. Jsem skinhead, protože miluju tu hudbu, miluju ten styl. Jsem hrdý na kořeny skinhead kultury a jsem striktně proti rasismu a kapitalismu. Vymykám se českému klišé pohledu "Orlík, pivo, vlastenectví ja jásem chuj" na skinheads. Nejsem ovce a nikdy nebudu. Proto jsem skinhead, protože mám vlastní hlavu. A taky nejsem žádná ožralá alkoholická a zfetovaná hipie troska. A klidně si s chutí pustím rap, balkánskou dechovku, mongolský folk nebo disko. To že mám holou hlavu mi nedává žádné limity, naopak mě to posunuje dál.

napr Crossczech hrali koncert ktoreho vytazok isiel na May Day a je to 100% skinhead band,Pipies And Pints hrali tiez na May Day/sice to neni skins kapela ale tiez to neni ani politicka alebo anarcho kapela/ ano v nemecku je ta scena uplne inde tam nikto neberie benefit a demo na podporu antifasistickej akcie ako politicky motivovanu akciu tu je to bohuzial inak ale napr taky Muerti ci Proiekt tiez nemaju problem s GNWP..
nepodsuvaj mi nieco co som nenapisal,mne je jedno ci sa oznacujes za skinheda alebo trebars americkeho gangstra je to vsetko len otebe ja som sa len pytam preco..co sa tyka tych mien co si spomenul ide bud o regge/rocksteady interpretou alebo lavicove kapely prvy spominany styl absolutne nepocuvam takze to je mimo mna..co sa tyka Angelicu,berem ich z rezervou viac menej na zaklade rozhovorou snimi ale aj napr obalu jednej dosky zo Stalinom(alebo Lenin?,nepametam si uz) hudobne a textovo sa mi pacia ale proste neverim im ze to ocom spievaju to aj "žijú" to je vsetko..a stoho ceskeho klise,orlik ma nebavi pivo mam rad,za vlastenca sa nepovazujem ale zaroven sa nehanbim kto som a odkial pochadzam ..
dredy ma dnes každej vúl
>>
<<

Rudies

Punkuj class 9
Punkuj class 9

Nový příspěvek 25 bře 2011 01:16 od Rudies

K těm Angelikům a obalem s Leninem, je to jejich album vydaný na Mad brutcher records, což sou takový levotoči (No co to je jedno , já taky) ale oni si dělaj zkrátka co chtěj a ten obal si vytvořili sami a naprosto propagandisticky aniž by o tom Angelic Upsatars věděli..navíc jejich song Solidarity je naprosto prototalitní, ještě aby když byl napsanej na podporu Gdaňskejm dělníkům a o odborech v tehdy komunistickym polsku, takže bud v klidu :wink: :pivo:

WDRAt: balkánská dechovka je náhodou fajn :hc:
jinak ty Commrade stojej hudebně za hovno a tan Trockij na obalu :roll:
>>
<<

WDRat

Punkuj Uploader
Punkuj Uploader

Nový příspěvek 25 bře 2011 14:00 od WDRat

Mad Butcher udělali třeba výběrovku s kapelama, kde vedle sebe dali stalinisty a anarchisty a nikoho se nezeptali. Tak se třeba Last Strike ocitli vedle Nucleo Terco. Docela je to nasralo. Mám ji doma. Neměli ani tolik slušnosti, aby tam dali jejich web... A taky jsem přesvědče, že Angelic Upstarts jsou víc sociální demokrati než cokoliv jiného.

Crossczech překvapili...

The Jam mají song proti fízlům. Ty beru na milost. Ale zbytek mě nebaví, nemá to pro mě smysl. Jsou to pro mě zbytečné kapely. Jestli jsem kvůli tomu kacíč, tak ať. Nemám problém říct, že apolitické kapely jsou mi u prdele. Můžu vidlem přebírat ty, které názor a jasný posotj mají....

Comrade pravděpodobně nebyli bolševici po mém průzkumu... Ale jeden nikdy neví.
>>
<<

Rudies

Punkuj class 9
Punkuj class 9

Nový příspěvek 25 bře 2011 15:57 od Rudies

To ti de víc o názory a než o muziku? Neřikej i že neposloucháš třeba Aggrolites, ty se taky o politice ve svejch písních nezminujou a přesto, je jasný, že to nejsou nějaký kokoti, já si myslim, že abys hodnotil kapelu jestli je názorově ok, tak to nemusej hned bejt nějaký levičáci, antikapitalisti nebo nebo vegani, did je 3 prdele kapel, který se politikou nezabejvaj a přesto dělaj dobrou muziku a názory maj v ok. Hold každej se nechce zaobírat politikou, Jestli to bereš jen podle obsahu textů (já mam samozdřejmě taky rád, když ta kapela má nějaký poselství) tak třeba zrovna u toho Northern Soulu vůbec nevíš o co přicházíš......jinak si myslim, že by si to sis někdy od tý politiky měl odpočinout :lol: a dát si :pivo: a :cigo: (a neber to jako nějaký rejpání)
>>
<<

hughito

Punkuj Moderátor
Punkuj Moderátor

Nový příspěvek 25 bře 2011 16:43 od hughito

Ja si nemyslím, že kapely, čo nerobia politickú hudbu sú zbytočné, ja som písal to, že ak niekto nespieva o politike, dobre. Ale tí, čo najviac kričia o tom, akí sú apolitickí skinheadi, sú v drvivej väčšine orientovaní doprava. Buď priamo, alebo aspoň latentne.

A keď aj nie sú, tak po takýchto vyhláseniach sa určitým spôsobom vyvíja aj ich obecenstvo, ľudia, ktorí na nich idú - viď The Riot.
Usilovaním sa o nemožné človek vždy dosiahol to, čo možné je. Tí, ktorí z opatrnosti neurobili viac ako považovali za možné, nikdy neurobili ani jeden krok dopredu. M. Bakunin
>>
<<

WDRat

Punkuj Uploader
Punkuj Uploader

Nový příspěvek 25 bře 2011 19:17 od WDRat

Rudies píše:To ti de víc o názory a než o muziku? Neřikej i že neposloucháš třeba Aggrolites, ty se taky o politice ve svejch písních nezminujou a přesto, je jasný, že to nejsou nějaký kokoti, já si myslim, že abys hodnotil kapelu jestli je názorově ok, tak to nemusej hned bejt nějaký levičáci, antikapitalisti nebo nebo vegani, did je 3 prdele kapel, který se politikou nezabejvaj a přesto dělaj dobrou muziku a názory maj v ok. Hold každej se nechce zaobírat politikou, Jestli to bereš jen podle obsahu textů (já mam samozdřejmě taky rád, když ta kapela má nějaký poselství) tak třeba zrovna u toho Northern Soulu vůbec nevíš o co přicházíš......jinak si myslim, že by si to sis někdy od tý politiky měl odpočinout :lol: a dát si :pivo: a :cigo: (a neber to jako nějaký rejpání)

u Aggrolities me bavi jen song Dirty Reggae. A výběrovky Northern SOulu co si sem dal sem si poctivě stáhnul, ale mám radši agresivní revoluční soul z negerského ghetta.
>>
<<

Dehet

Punkuj class 5
Punkuj class 5

Poděkoval ostatním: 11

Obdržel děkování: 10× v 10 příspěvcích

Nový příspěvek 25 bře 2011 21:20 od Dehet

Když si vezmeš třeba RozpoR, ti taky nehrají žádnou těžce politickou hudbu. Politiku si představuju jinak.
>>
<<

rudeman

Punkuj Uploader
Punkuj Uploader

Poděkoval ostatním: 38

Obdržel děkování: 294× v 224 příspěvcích

Nový příspěvek 25 bře 2011 23:23 od rudeman

kdyz si to vemu cca 7-10 let nazpatek tak ty koncerty SKINS AND PUNKS UNITEd este fakt staly za to. Operacka a jeji fanousci v poho, The Riot taktez. Si pamatuju kdyz u nas este hraly aj grupy Oi! z Nemecka (Warfare 223 nebo tak nejak se to menovalo) nebo Italie...ale ted mi to prijde cim dal tim vic uplne na picu....co mi aj ti kluci z davnech casu co se zname rikali, tak od SHARP jich vetsina presla k apolitismu a ted uz sou vylozene rasisti a nektery uz ultrapravice! Proc treba konci bubenik The Riot (a uz bude hrat jen v HC kapele)? Proc se zpevak The Riot stydi za to, ze zpival kdysi davno v anarchopunkovych kapelach (Bad End, Despekt-oboje zde je na stazeni)?
PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 770 • Stránka 22 z 52 • 1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 52

Zpět na Punkuj Diskuze